Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tehlikeli Bölgedeyiz Ama Daha 10 Hafta Var!

Yayınlanma Tarihi : 04.03.2024 13:42 Bu haber 54 defa okundu

Süper Lig'in 28. haftasında Hatayspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe karşılaşırken sarı lacivertli takım rakibini 2-0 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Volkan Demirel, çalıştıkları pozisyonlardan golleri yediklerini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Tehlikeli Bölgedeyiz Ama Daha 10 Hafta Var!

Kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, Süper Lig'in 28. haftasında Mersin'de Fenerbahçe'yi ağırladı. Hatay ekibi rakibine 2 golle mağlup olurken teknik direktör Volkan Demirel karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

GOL YEDİKTEN SONRA BU TAKIMA KARŞI DÖNMEK ZOR OLUYOR

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel yaptığı açıklamada, "Hafta içi hazırlandık, rakibi tanımlamaya çalıştık ama bakıldığında bile bile bu golleri yedik. Kazanmak ve puan almak isterdik. Tehlikeli bölgede olduğumuzu biliyoruz ama daha 10 hafta var. Fenerbahçe'nin klasik arka direk ortalarıyla golü yedik. Gol yedikten sonra bu takıma karşı dönmek zor oluyor. Önümüzdeki maçlara hazırlanıp, bu kırmızı bölgeden uzaklaşmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

BU 2-3 GALİBİYETE BAKAR

Demirel, içinde bulundukları kümede kalma şanslarıyla ilgili de konuşurken, "Ortada bir 30 puan var. Bu senenin barajı biraz yukarda olacak. 43'ü bile görebilir. Son sırada bir varız. Bu 2-3 galibiyete bakar. İçeride alacağımız galibiyetler o bölgeden uzaklaştırabilir. Bu 10 haftada en iyi puanı alıp ligde kalmak istiyoruz." dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol