Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tavlasporun yeni yönetimi belirlendi

Yayınlanma Tarihi : 26.12.2016 00:00 Bu haber 552 defa okundu

Hatay 1. Amatör küme futbol ligi takımlarından Tavla Gençlik Spor kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı ve yönetim kurulu belirlendi. Alina Kırbahçesinde gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Öztürk, katipliklerini de Necati Rende ile Adil Genç'in yaptığı kongrede seçimlere tek liste ile gidildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Tavlasporun yeni yönetimi belirlendi

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra faaliyet raporları kulüp başkanı Mehmet Turunç tarafından okundu. Raporların oylanmasıyla seçimler maddesine geçildi ve seçimlere tek liste gidildi.  Tavlaspor'un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Mehmet Turunç, Süleyman Altın, İlhanTek, Ali Ataş, Nizar Hayzaran, Selim Aydın, Ersoy Aydın, Ali Portakal, Yusuf Yeniocak, Ahmet Turunç, Ali Kemal Turunç

Denetleme Kurulu üyeliklerine de Ayhan İflazoğlu, Hikmet Turunç ve Hasan Turunç getirilirken, ASKF delegeliklerine de Cemil Gümüş, Ceylan Öztürk Gözel ve Mehmet Turunç seçildi.

Bu arada 8 kategoride faaliyet gösterdiklerini ifade eden kulüp başkanı Mehmet Turunç, Türkiye 3.  bayanlar liginde mücadele verdiklerini vurgulayarak "Kulübümüzü kuruluşundan beri bugünlere getirenleri saygıyla anıyorum. Bu takımı yaşatmak için büyük hedefler koymamızın gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle hedeflerimiz daha büyük olacaktır. Bu takımı en iyi şekilde yönetmek ve başarılı kılmak amacındayız. Tavla halkından destek istiyoruz" şeklinde konuştu. Seçimlerden sonra kulüp başkanlığına kesin gözüyle getirilmesi beklenen Süleyman Altın, "Bizleri bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. En büyük silahımız seyircimiz olacaktır. Bizler Tavla halkından sadece manevi destek istiyoruz. Bunu da esirgemeyeceklerine Tavlaspor'u el birliğiyle yönetmek amacındayız" dedi.

Tavlaspor kulübünün yeni yönetim kurulu hafta içinde toplanarak görev bölümünü gerçekleştireceği ve Kulüp başkanlığına hayırsever iş adamı Süleyman Altın'ı getirmesi bekleniyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol