Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Taraftarımıza çok Teşekkür Ediyorum, Samsunspor Karşısında Da Aynı Desteği Bekliyoruz

Yayınlanma Tarihi : 12.03.2024 11:02 Bu haber 69 defa okundu

Atakaş Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, Kayserispor deplasmanında takımı yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Taraftarımıza çok Teşekkür Ediyorum, Samsunspor Karşısında Da Aynı Desteği Bekliyoruz

Bordo-Beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, gazetemize yaptığı açıklamada, pazar günü deplasmanda oynadıkları zorlu Kayserispor karşısında takımlarına hiç susmadan destek vererek, yalnız bırakmayan Hatayspor'lu taraftarlara gönül dolusu teşekkürlerini sunarak, "Bizim için çok kritik bir maçtı, yenilmememiz gerekiyordu, tabi ki galip gelseydik çok daha iyi olacaktı, ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin. Bu bir puan bizi ileri ki haftalar adına umut verici oldu. Böylesi kritik maçta Hatay'dan gelerek bizi yalnız bırakmayan ve maç boyu takımlarının yanında olan taraftarımızın desteği çok önemliydi, onlara çok teşekkür ediyorum. Aynı destek ve ilgiyi Samsunspor ile Mersin'de oynayacağımız maçta da göstereceklerine inanıyorum. Şunu kesin bir dille söylüyorum; Hatayspor Süper Lig'de kalacaktır, aksini hiç düşünmüyoruz. Tüm çabamız ve mücadelemiz Hatayspor'u ligde tutmak için" diye konuştu.Taraftarımıza çok Teşekkür Ediyorum, Samsunspor Karşısında Da Aynı Desteği Bekliyoruz

Mehmet Güzel, ayrıca Kayserispor deplasmanına taraftarların taşınması için otobüs tahsisi konusunda desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor'un Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a, Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan'a, Makine İkmal Daire Başkanı Şakir Coşkun'a ve Makine İkmal Şube Müdürü Mustafa Köseoğlu'na teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol