Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tahsin Kabaali, 14 Yıllık Görevini Bıraktı!

Yayınlanma Tarihi : 07.01.2024 10:22 Bu haber 151 defa okundu

Görev yaptığı süre boyunca yaptığı başarılı çalışmalar ile bilinen Antakya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali 14 yıldır sürdürdüğü görevini sonlandırdığını duyurdu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Tahsin Kabaali, 14 Yıllık Görevini Bıraktı!

Başkan Tahsin Kaabaali yayınladığı mesajında;  şu sözlere yer verdi:

"Türkiye’nin en genç OSB başkanlarından biri olarak başladığım ve 14 yıldır sanayicilerimizin teveccühüyle sürdürdüğüm Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım.

Şehrimizi yerle bir eden, yaşam koşullarımızı ve önceliklerimizi değiştiren deprem dolayısıyla çocuklarıma ve aileme daha fazla zaman ayırmak istiyorum. Ayrıca dünyanın sayılı konserve tavuk üreticilerinden birisi olmayı hedefleyen ve 200 mesai arkadaşımla çalıştığımız şirketimizin, yeni yatırım planlarını devreye alarak, ekonomi ve istihdama daha fazla katkı sağlamayı amaçlıyorum. Bu nedenlerle Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılıyorum.

Asrın felaketi sonrası şehrimize ve sanayicilerimize olan sorumluluğum gereği şehirde kalarak devam ettiğim görevi, Antakya OSB’yi deprem öncesine göre daha fazla istihdam sağlayan, daha çok enerji kullanan, modern idari ve ticari binası ile altyapısını tamamlamış ve deprem etkisinin üstesinden büyük ölçüde gelmiş olarak borçsuz bir yapıyla devrediyorum.

Liyakat, şeffaflık ve hesap verebilirlilik ilkeleriyle hareket ettiğim görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşlarına, STK’lara, sanayicilerimize, yönetim kurulu üyelerimize, çalışma arkadaşlarıma, danışmanlarımıza, müşavirlerimize, basın ve kamuoyuna şükranlarımı sunuyorum."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol