Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sürücü Kazasını Cep Telefonuyla Kaydetti

Yayınlanma Tarihi : 02.01.2024 21:35 Bu haber 96 defa okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazası, seyir halindeyken sürücünün çevreyi kayda aldığı cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sürücü Kazasını Cep Telefonuyla Kaydetti

Edinilen bilgilere göre, İskenderun’a bağlı Suçıkağı (Sakıt) mahallesinden şehir merkezine giden yolda meydana geldi. Amanosların eteklerindeki mahalleden, şehir merkezine giden otomobil, yokuş aşağı seyir halindeyken bir anda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, kontrolden çıktı. Uçuruma düşmemek için yapılan manevra sonrası otomobil takla atarak yol kenarında ters dönmüş şekilde tek taraflı kaza yaptı. Motosikletle geriden gelen vatandaşlar kazazedenin yardımına koştu, durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi.

Bu arada meydana gelen kaza ise sürücünün çevreyi çekmek için kaydını açtığı cep telefonu ile saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı.

Araç sürücüsü (Sakıt) Suçıkağı’nda yolundan şehre doğru indiği sırada, anda arabanın kaymaya başladığını, uçuruma uçmamak için direksiyonu öbür tarafta kırmasıyla yamaca çarpıp takla attığını belirterek “Kaza bir oldu. Araba airbag bile açmamasına rağmen çok şükür ben sıyrık almadan kurtuldum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol