Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sümerspor Efsanesi Tekrar Ayağa Kalktı

Yayınlanma Tarihi : 15.03.2024 09:19 Bu haber 55 defa okundu

Hatay 2. Amatör Kümede Sümerspor, şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sümerspor Efsanesi Tekrar Ayağa Kalktı

Son maçında Hatay Gençlerbirliği'ne 4-0 mağlup eden Sümerspor, bir üst lige çıkma yolunda önemli bir avantaj sağladı.Sümerspor Efsanesi Tekrar Ayağa Kalktı

Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar gazetemize yaptığı açıklamada, lige son anda katılmalarına rağmen, son 5 maçta 5 galibiyet elde ederek, şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağladıklarını söyledi.

Ligin ilk maçına lisansları yetiştiremediklerini ve ilk maçlarından yenilgiyle ayrıldıklarını belirten Başkan Yılmaz Gülbahar, "Öncelikle benim olduğum yerde başarının olacağını herkes bilir. İlk maçta alınan yenilgi zoruma gitse de kısa zamanda oyuncularımızı toparladık, takıma gerekli takviyeleri yaparak, Hayrettin Doğan hocam önderliğindeki takımımız gerçek kimliğine büründü ve 5 maçta 5 galibiyet elde ederek açık ara liderliğe oturdu. Başarımız bununla da sınırlı kalmayacak, Sümerspor efsanesini layık olduğu yere getirene kadar bırakmayacağız. Sümerspor katıldığı her ligde zirvede olacaktır, kimsenin bundan kuşkusu olmasın"dedi.

RİMA ŞİRKETİ SAHİBİ TAMER AĞIRDAŞ'A TEŞEKKÜR

Başkan Yılmaz Gülbahar, Sümerspor'a maddi manevi destek vererek. yanında olan Rima Şirketi Sahibi Tamer Ağırdaş'a teşekkür ederek, "Değerli dostum Tamer bey bizleri her konuda destekleyerek, Sümerspor'un yanında yer almıştır, şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyoruz, emsallerinin artmasını diliyoruz" dedi.

SELİM GÖBELEK VE HAYRETTİN DOĞAN'DAN AÇIKLAMALAR

Sümerspor 2. Başkanı Selim Göbelek de, camianın yeniden bütünleştiğini ve şampiyonluğun çok yakın olduğunu belirtti.

Yeşil-Beyazlı ekibin tekrar eski günlerine dönmesi için yönetim kurulu olarak el ele verdiklerini vurgulayan Selim Göbelek, "Bu takım sadece bu yıl değil, her yıl şampiyonluklara koşacak, biz buna inanıyor ve takımımıza güveniyoruz" dedi.

Sümerspor'un teknik sorumlusu Hayrettin Doğan da, takımının son 5 haftada önemli bir başarıya imza attığına dikkat çekerek, "Deprem dolayısıyla hepimiz dağıldık, acılarımız büyüktü. Yeniden toparlanmak ve acılarımızı içimize atmak kolay olmadı, ama Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun destekleriyle Sümerspor'u tekrar ayağa kaldırdık. Rehavet kapılmadan ligdeki kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol