Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sporu tabana yaymayı hedefliyoruz

Yayınlanma Tarihi : 29.12.2016 00:00 Bu haber 653 defa okundu

Defne Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi ve Defne ilçesinde yer alan amatör spor kulüpleri ile bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sporu tabana yaymayı hedefliyoruz

Defne Belediyesi Harbiye ek hizmet binasında, Başkan Dr. İbrahim Yaman’ın makamında gerçekleşen buluşmaya, ASKF Genel Başkanı Mehmet Öztürk, ASKF Genel Sekreteri Haluk Görün ve Defne’ye bağlı amatör spor kulüpleri katıldı.

Defne’ye bağlı 23 amatör spor kulübüne toplamda 75 bin TL destekte bulunan Defne Belediyesi’nin spora ve sporculara verdiği destek süreklilik kazandı.

ÖZTÜRK: SPORCULARIMIZ İYİ YERLERE GELECEK

Amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden ötürü Başkan Yaman’a teşekkür eden ASKF Genel Başkanı Öztürk; “Geçen sene olduğu gibi, bu senede de sporcularımızdan desteklerinizi esirgemediniz, her zaman yanımızda oldunuz. Cüzi bir bütçeyle ayakta kalmaya çalışan, futboldan, basketbol, karate, bilardoya; brichten, boks, kıgboks, maiytay, atletizm, satranç, jimnastik ve dansa kadar 23 kulübümüze sağladığınız destekleriniz hem bizi hem sporcularımızı mutlu etti. Yeni kurulmuş bir belediye olmanıza rağmen, spora ve sporculara verdiğiniz önem ve destekle sporcularımızın yükselip daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum” dedi.

YAMAN: DEFNE’YE BİR SPOR KOMPLEKSİ KAZANDIRACAĞIZ

Defne’de sporun yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini ve bu konuda ki desteklerini her daim sürdüreceklerini söyleyen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; “Gençlerimizin sporu uğraş edinmelerini, sporla bütünleşmelerini önemsiyoruz. Önümüzde spor ile ilgili gerçekleştirmeyi planladığımız projeler var. Defne’ye bir spor kompleksi kazandıracağız. Bunun çalışmalarını sürdürüyoruz. Spora ve sporcularımıza verdiğimiz destekler her sene sürecek.” dedi.

ASKF Başkanı Mehmet Öztürk; desteklerinden ötürü Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a plaket takdim etti.

Spor kulüplerine dağıtılan dekontların ardından temsili çek ile Başkan Yaman’la hatıra fotoğrafı çektiren sporculara Defne Belediyesi ajandaları hediye edildi.  

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol