Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Spastisite tedavisi sadece MKÜ’de yapılıyor

Yayınlanma Tarihi : 28.09.2016 00:00 Bu haber 982 defa okundu

Hatay Tabip Odası üyelerine Spastisite’de Cerrahi Seçenekler, Baklofen Pompası ve Ağrı Tedavileri konulu seminer düzenlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Spastisite tedavisi sadece MKÜ’de yapılıyor

YILMAZ: TEDAVİ TAMAMEN ÜCRETSİZ

Seminer öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MKÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Salı Yrd. Doç. Dr. Atilla Yılmaz, “Toplumda spastisite gelişen hastalıklarda ilaca cevapsızlık durumunda cerrahi seçeneklerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledik. Bunlar yeni yöntemler. Omurilik’e tedavi uygulandığında kesin sonuç alınıyor. Bölgemizde sadece MKÜ’de uygulanan tedavi tamamen ücretsiz olarak yapılıyor ve kesin sonuç alınıyor. Buda üniversitemiz adına oldukça önemli bir gelişmedir. Tedavi tüm MS hastalarına da uygulanıyor.

ALANIN UZMANLARI DOKTORLARI BİLGİLENDİRDİ

Seminerde moderatörlüğü Taşkın Duman yaparken oturum başkanlıklarını Prof. Dr. İsmet Melek ve Doç. Dr. Yurdal Serarslan yaptı. Seminerde Prof. Dr. Taşkın Duman Ağrı ve ağrı tedavisi, Prof. Dr. Belgin Erhan Stastisite tedavisinde hastaya yaklaşım, Yrd. Doç. Dr. Boran Urfalı Tedavide Cerrahi Hazırlık, Yrd. Doç. Dr. Atilla Yılmaz da cerrahi tedavi seçenekleri konularında sunum gerçekleştirdiler. Sunumların ardından program düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Seminere katılan tüm doktorlara sertifikaları verildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol