Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Songül Taşdelen’den Rakip Tribünlerle Dostluk Köprüsü

Yayınlanma Tarihi : 25.04.2026 05:47 Bu haber 89 defa okundu

Hatayspor’a olan bağlılığıyla tanınan Songül Taşdelen, takımının deplasman maçlarında verdiği destekle yalnızca tribünlerde değil, şehirler arasında da dostluk köprüleri kuruyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Songül Taşdelen’den Rakip Tribünlerle Dostluk Köprüsü

Farklı illerdeki taraftar dernekleri yöneticileriyle yıllar içinde samimi ilişkiler geliştiren Taşdelen, Hatayspor’un ligden düşmesine rağmen bu bağları sürdürmeye devam ediyor. Son dört gün içinde iki ayrı taraftar grubunu Hatay’da ağırlaması da bunun son örneği oldu.Songül Taşdelen’den Rakip Tribünlerle Dostluk Köprüsü

Geçtiğimiz hafta İskenderun Fuat Tosyalı Stadı’nda oynanan Hatayspor–Sakaryaspor karşılaşması öncesinde Sakaryaspor taraftarlarından küçük bir grupla bir araya gelen Taşdelen, misafirleriyle İskenderun sahilinde buluştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sakaryaspor Taraftarlar Derneği başkanlarıyla güzel sohbetler için buluştuk” ifadelerini kullandı.

Bu karşılaşmadan üç gün sonra ise Samsunspor taraftar kafilesi İskenderun’a geldi. Songül Taşdelen ile Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, konuk taraftarları birlikte karşılayarak şehir gezisinde kendilerine eşlik etti.

Ergin de ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda, “Samsunspor Taraftar Aileleri Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal ve değerli misafirler bizleri onurlandırdı. Songül Taşdelen Başkan ile birlikte konuklarımızı ağırlamanın gururunu yaşadık” sözlerine yer verdi.

Rekabetin çoğu zaman ön planda olduğu futbolda, farklı kulüp taraftarları arasında gelişen bu dostluk görüntüleri takdir topladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol