Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sizi Allah’a Havale Ediyoruz!

Yayınlanma Tarihi : 07.05.2024 10:01 Bu haber 38 defa okundu

Gaziantep Kalyon Stadı'nda dün akşam oynanan ve FİFA Kokartlı Hakem Halil Umut Meler'in yönettiği karşılaşmada skandal kararlara imza atılmasına rağmen Merkez Hakem Komitesi (MHK) kritik pozisyonları değerlendirmeye dahi almadı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sizi Allah’a Havale Ediyoruz!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ligde kritik maçlara VAR Odasına yabancı hakem tayin ederken, Gaziantepspor FK-Hatayspor maçında bu uygulamaya gerek duyulmadı. Sizi Allah’a Havale Ediyoruz!

Gaziantep FK-Hatayspor kritik maçına yabancı VAR hakemi verilmemesinin ana sebebi ise Halil Umut Meler ve Alper Ulusoy’u Euro 2024 e gönderilmesi gösterildi.

Bu karar ise skandal olarak değerlendirildi.

GAZİANTEP FK-HATAYSPOR MAÇINDAKİ SKANDALA BİR YENİSİ EKLENDİ

Her hafta kritik pozisyonları hakem ve gözlemcilere göndererek değerlendirme yaptıran MHK, Gaziantep FK lehine verilen ve verilmeyen penaltıyı değerlendirmeye almadı. 

Gaziantep FK-Hatayspor maçının 85.dakikasın’da Hatayspor’un net Penaltısını Halil Umut Meler vermedi,VAR hakemi Alper Ulusoy hakemi VAR’a çağırmadı.

Bir dakika sonra ceza sahası dışında Gradel’in kendini yere bırakmasına Halil Umut Meler önce faul verdi, on saniye sonra ise VAR’a gitmeden faulü penaltıya çevirdi.

Hatayspor'un hakkının göz göre göre yenilmesine göz yuman TFF ve MHK'ye tepkiler yağıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol