Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Siz Giderseniz Takım Ayağa Kalkar, Sizden Artık Fayda Gelmez!

Yayınlanma Tarihi : 22.04.2024 22:00 Bu haber 80 defa okundu

Hatayspor'un eski Başkan ve yöneticilerinden Mehmet Şaşmaz, Antalyaspor deplasmanından puansız dönen takımın küme düşme potasında yer aldığını belirterek, "Ruhsu yönetim ve ruhsuz hoca daha niye takımın başında duruyor?" diye sordu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Siz Giderseniz Takım Ayağa Kalkar, Sizden Artık Fayda Gelmez!

Şaşmaz, gazetemizi telefonla arayarak, Hatayspor'un göz göre göre küme düşürülmek istendiğini savunarak, "Buna müsaade etmeyeceğiz. Bıraksınlar, ellerini çeksinler takımdan. Hatayspor gönüllüleri, gerekirse memleket sevdalıları toplanır, takıma sahip çıkar. Haftalardır takım geriye gidiyor, müdahale eden yok, seyrediyorlar, bunun adı sabote etmektir. Hiç bir şey yapamıyorsanız, istifa edeceksiniz, bu da erdemliktir" dedi.

Teknik direktör Volkan Demirel'in mental olarak tükenmişliği yaşadığını savunan Mehmet Şaşmaz, "Volkan hocamız sevdiğimiz saydığımız bir insan. Tüm Hatay halkı da seviyor. Ama bu sevgi insanlığı ve adamlığı ile ilgili. Teknik direktörlüğü konusunda ne yazık ki yeterli değildir. Kendisini tartışma konusu yapmak istiyoruz, ondan isteğimiz bugünden itibaren takımdan ayrılmasıdır. Şu anda Hatayspor'u kan değişikliği kurtarır. Bu saatten sonra bize artık ne mevcut yönetim fayda verir, ne Volkan Demirel fayda getirir. İstifalarını biran önce sunmalarını bekliyoruz. Siz giderseniz Hatayspor ayağa kalkar" diye konuştu.

KULÜBE GELEN YARDIM PARALARI NEREYE HARCANDI, AÇIKLAMA YOK, HESAP SORAN DA YOK

Depremden dolayı dünyanın birçok yerinden kulübe  yardımın geldiğini ileri süren Mehmet Şaşmaz, "Gelen yardım paralarıyla iki Hatayspor kurulurdu. Nereye harcandı bu paralar?, Ne açıklama yapıyorlar, ne de kimse hesap soruyor. Hatayspor kimsenin babasının çiftliği değil, yok öyle hesabını verecekler genel kurulda. Bizzat geleceğim ve eski bir yöneteci olarak kulübün menfaatlerini koruyacağım. Şeffaf olacaklar, kimse Hataylıları enayi yerine koyamaz. Ne almışlarsa ne harcamışlarsa kalem kalem açıklayacaklar. Hatayspor'un paralarını çarçur edenlerden hesabı sorulur, yetimin öksüzün hakkını yiyenlerin de kursaklarında kalır. Bu böyle biline" dedi.

Kulüpten hangi yöneticinin ne kadar alacağı olduğunun açıklanmasını isteyen Şaşmaz, "Kim cebinden ne kadar koymuş açıklasın ki bilelim. Kulübün ne kadar borcu var? Kamuoyunun bunu bilmesi lazım. Niye bunca zamandır açıklanmadı, merak ettim doğrusu?" dedi.

HBB BAŞKANI ÖNTÜRK, OYUNCULARA DAĞITILMAK ÜZERE  250 BİN EURO GÖNDERDİ

Bordo-Beyazlı Kulübün eski başkan ve yöneticisi Mehmet Şaşmaz, göreve yeni seçilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün İstanbulspor maçı öncesi takıma 250 bin EURO gönderdiğini ve ayrıca galibiyet primi de verdiğini açıkladı.

HBB Başkanı Öntürk'e desteğinden dolayı teşekkür eden Mehmet Şaşmaz, "Bu haftada yaklaşık 700 bin EURO gibi bir rakamın ödenmesi gerekiyor. Eğer bu para ödenmezse oyuncuları sahada oynatamazsınız. Mevcut yönetim kendi oyuncusunun gözünden de düşmüştür. İnandırıcılıklarını kaybetmişlerdir. Oyuncuların alacakları ödendiği takdirde, yapılacak kan değişikliğiyle bu takım ayağa kalkar. Ama bunu mevcut yönetim yapamaz, çünkü kendilerinde ruh kalmamış, verecekleri en sağlıklı karar istifa etmeleridir" diye sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol