Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ŞİTME ENGELLİ SPORCULARIN MÜCADELELERİ SÜRÜYOR

Yayınlanma Tarihi : 09.02.2016 00:00 Bu haber 1219 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) İşitme Engelliler Futbol Takımı, İşitme Engelliler Süper Ligi’nde oynadığı maçlar ile Hatay’a başarılar yaşatmak için mücadele etmeye devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
ŞİTME ENGELLİ SPORCULARIN MÜCADELELERİ SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın engel tanımayan sporcular olarak nitelediği işitme engelli futbolcular, liglerinde ortaya koydukları amansız mücadele ile kendilerine duyulan bu güveni boşa çıkarmamak adına amansız mücadelelerini sahaya yansıtıyor.

2015- 2016 sezonunun başlamasından bu yana ligde kıyasıya mücadele eden temsilcimiz, 12. Hafta maçlarında Ankara İşitme Engelliler Futbol Takımı ile Etimesgut Atatürk Sahası’nda karşı karşıya geldi.

HBB TAKIMI 7. SIRADA

Sahadaki özverili mücadelelerine rağmen sahadan 3-1’lik skorla mağlup ayrılan Abdullah Bayraktar ve Cemil Can’ın yönetimindeki Hatay Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla 12 takımın bulunduğu ligde 13 puanla 7. Sırada yer aldı.

HBB İşitme Engelliler Futbol Takımı sporcuları, önümüzdeki maçlara mutlak galibiyet parolasıyla çıkarak ligde daha iyi bir konum elde etmek ve Hatay halkına galibiyetler hediye etmek için mücadeleye devam edeceklerini ifade ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol