Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SINAV VAR, SORUN YOK...!

Yayınlanma Tarihi : 15.01.2024 16:39 Bu haber 195 defa okundu

Gözü yükseklerde olanlar için yapılan "Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı " Türkiye geneli Sınav Eğitim Kurumları kampüslerinde sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
SINAV VAR, SORUN YOK...!

Türkiye'nin en önemli eğitim ve yayın markası olan Sınav Koleji ve Sınav Yayınları, öğrencileri merkezi sınavlara en doğru bir biçimde hazırlarken, psikolojik olarak da kendi kendine yetebilen, özdenetim, özgüven, zamanı kullanabilme, kaygı denetimini yapabilen birer birey olarak yetiştirmenin çabası içerisinde olduklarını bildirdi.SINAV VAR, SORUN YOK...!

2 gün boyunca kendi sınıf düzeylerinde sınava giren binlerce öğrenci, müfredat dahilinde işledikleri konulardan çıkan sorular ile karşılaştı. Özenle hazırlanan organizasyonda sınava  girecek öğrencilerin sınıflarını rahatça bulabilmeleri için öğretmenler, öğrencileri bahçede karşıladı. Karıştırmadan ve zaman kaybetmeden öğretmen eşliğinde sınıflarına ulaşan öğrenciler huzurlu bir şekilde testlerini çözerken sınavın bitmesi ile yine öğretmenlerinin gözetiminde güvenli bir şekilde ailelerine teslim edildi. SINAV VAR, SORUN YOK...!

SINAV SONUÇLARI 17 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIKLANACAKSINAV VAR, SORUN YOK...!

Sınav Kolejinden yapılan açıklamada, "2 günde toplam 4 seansla 2 bin 562 öğrencinin katıldığı sınavın sonuçları 17 OCAK 2023 Çarşamba günü www.sinav.com.tr adresinden açıklanacak. 

2.YÜZYILDA İKİ KAT BURS imkanıyla sınav sonuçlarını alan her öğrenciye yayın hediye edilecektir. 

 Eğitim sektörünün amiral gemisi olarak büyük bir organizasyonu başarıyla tamamlamanın haklı gururu ile sınava yoğun katılım gösteren değerli öğrencilerimiz ve velilerine, sınavda emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize çok teşekkür ederiz" denildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol