Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sinan Seyfittinoğlu Vefatının Yıl Dönümünde Kabri Başında Anılacak

Yayınlanma Tarihi : 11.02.2026 05:55 Bu haber 224 defa okundu

Antakya Toplumcu Halk Gazetesi imtiyaz sahibi, duayen gazeteci Sinan Seyfittinoğlu, vefatının yıl dönümünde kabri başında dualarla anılacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sinan Seyfittinoğlu Vefatının Yıl Dönümünde Kabri Başında Anılacak

Merhum gazeteci Nezih Gassan Seyfittinoğlu ve Fedva Seyfittinoğlu’nun oğlu, İbrahim SeyfittinoğluSinem Seyfittinoğlu ve Selvi Günay’ın kardeşi olan Sinan Seyfittinoğlu için düzenlenecek anma programı,15 Şubat Pazar günü saat 11.00’de Antakya Asri Mezarlığı’nda gerçekleştirilecek.

Kabri başında Kur’an-ı Kerim okunacak ve dualar edilecek anma programına tüm dostları, meslektaşları ve sevenleri davet edildi.

Basın camiasında uzun yıllar önemli hizmetlerde bulunan Sinan Seyfittinoğlu’nun, meslek hayatı boyunca topluma ve yerel basına sunduğu katkılar, sevenleri tarafından saygı ve rahmetle anılıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol