Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SGK Hatay’da Ana Gündem "tasarruf"

Yayınlanma Tarihi : 07.04.2024 00:12 Bu haber 59 defa okundu

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal başkanlığında Nisan ayı istişare toplantısında tasarruf tedbirleri görüşüldü.

Paylaş Paylaş Paylaş
SGK Hatay’da Ana Gündem

Nisan-2024 ayı Merkez Müdürlükleri istişare toplantısı İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda; tasarruf tedbirleri, iadeli cihazlar, müdürlüğün hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik yapılacak işlemler ile, merkez müdürlüklerinin iş ve işlemlerin genel değerlendirmesi sorun ve çözüm önerileri konularında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN BAŞARISI ÜLKEMİZE DE OLUMLU YANSIYACAKTIR

Müdür Bal, bu toplantıların hem bir yenilenme hem de kurumsal birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren önemli çalışmalar olduğunu kaydederek; “Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek yönetim kadroları olarak bu vizyonun ruhunu, öncelikle bizim taşımamız gerekiyor. Bu sebeple ifa edeceğimiz her kamu hizmetinde ve gerçekleştireceğimiz her çalışmada, üzerimizde eskisinden daha büyük sorumluluklar düştüğünü de unutmamalıyız. Her birimiz kendimizi, adeta çalışma ve sosyal güvenlikten sorumlu bakan olarak görerek, ihtiyaç duyulan her anda vatandaşlarımızın yanında olmalıyız. Devletimizin asli işlevi olan millete hizmet görevini layıkıyla yerine getirebilmesi, bizlerin; il il, ilçe ilçe ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla doğru orantılı olacağını düşünmekteyim. Bu doğrultuda bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları daha da güçlendirerek hedefimize yürüyeceğiz. Gayretimizi, motivasyonumuzu daha da arttırarak üreteceğiz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı artık kendine Yüzyıl vizyonu kazandırmış bir ülkenin mihenk taşlarından biridir. Bütün icraatlarımızı bu hakikatin farkındalığıyla gerçekleştireceğiz. Bu anlamda özellikle İl Müdürlüğümüz kurumları ve kurum yöneticileri olarak ne kadar hızlı, pratik ve sonuç odaklı çalışabilirsek o ölçüde başarılı oluruz. Sizlerin başarısı il müdürlüğümüzün başarısı; , il müdürlüğümüzün başarısı bakanlığımızın başarısı, Bakanlığımızın başarısı ise Türkiye’nin başarısı demektir. Bu sebeple sorumluluğumuz ve işimiz daha da artacaktır” şeklinde konuştu. Müdür Bal, Kayıt dışı istihdamı ve işsizliği azaltıp, istihdamı, girişimi ve güçlü sosyal güvenlik sisteminin hizmet kalitesini artırmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Her daim il müdürlüğümüzü, bakanlığımızı ve ülkemizi temsil etmenin bilinciyle milletimizin devletine olan güvenini artıracak daha başarılı çalışmalara, el ele, gönül gönüle hep birlikte imza atacağız” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol