Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ŞELALELER ESKİ GÜZELLİĞİNE KAVUŞACAK

Yayınlanma Tarihi : 04.04.2016 00:00 Bu haber 833 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, birtakım temaslarda bulunmak üzere ilimize misafir olan Mansur Yavaş ile birlikte heyelan ve toprak kaymalarının önüne geçebilmek amacıyla Harbiye Şelale bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
ŞELALELER ESKİ GÜZELLİĞİNE KAVUŞACAK

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen ve bölgenin en büyük problemlerinden birini çözüme kavuşturacak hizmetle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Savaş,  “Hatay’ın en önemli turistik mekânlarından biri olan ve yıllardır ihmal edilerek kanayan yara haline dönüşen Harbiye Mahallesi Şelale bölgesindeki çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Harbiye’nin en önemli bölgelerinden biri olan şelaleler, yapılan bu çalışmalar ile eski güzelliğine yeniden kavuşacak. Bölgede yaşanan heyelandan kaynaklı esnafımızın sıkıntısını da gidermek amacıyla çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Savaş, Harbiye Şelale bölgesini yakından inceleme fırsatı yakalayan ve bu doğal güzelliğe hayranlığını gizleyemeyen Mansur Yavaş’a Hatay’da gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler de verdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol