Hatay Mahalli Haber
MENÜ

‘Scapın’ın Dolapları’ Sahnelere Döndü

Yayınlanma Tarihi : 11.02.2016 00:00 Bu haber 804 defa okundu

Sosyal ve kültürel alanda birbirinden güzel ve çeşitli etkinlikleri hemşehrileri ile buluşturmayı amaçlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katkılarıyla kurulan Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Şehir Tiyatrosu ve bugüne dek ortaya koyduğu sanatsal- kültürel aktivitelerine devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
 ‘Scapın’ın Dolapları’ Sahnelere Döndü

HBB Şehir Tiyatrosu, Hataylı sanatseverler tarafından oldukça beğeni toplayan ‘Scapın’ın Dolapları’ adlı tiyatro oyununu 2016 yılında da yeniden izleyenleri ile buluşturacak.

Komedi türünde tek perdelik bir oyun olan ‘Scapın’ın Dolapları’nı tiyatroseverlerle bir kez daha buluşturmaya hazırlanan HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları, sanatseverlerin karşısına yeniden çıkmak için gün sayıyor.

OYUN EFENDİ KÖLE İLİŞKİSİNİ ANLATIYOR

Efendilerin bir bir oyunlara düşüp kuklaya dönüşmesini anlatan tek perdelik komedi türündeki oyunda, efendi- köle ilişkisi de karşılıklı değerlendiriliyor. Tarihin gerçeklerini komediyle birleştiren bu sanat eseri, 12 Şubat 2016 Cuma günü (bu akşam) saat 19.30’da Hatay İl Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle yeniden buluşacak.

HBB Şehir Tiyatrosu sanatçıları, oyunun davetiyeli ancak her zamanki gibi ücretsiz olduğunu vurgulayarak, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyen tüm sanatseverlerin bu muhteşem tiyatro oyununa davetli olduklarını belirtti

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol