Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SAMANDAĞ’A 150 ADET KONTEYNIR

Yayınlanma Tarihi : 13.04.2023 20:35 Bu haber 327 defa okundu

TİM Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Ali Kavak Yönetim Kurulu Üyesi olduğu TİM’den Samandağlı depremzedeler için 150 adet konteynır talep etti. Kavak’ın talebi kabul edildi ve konteynırların sevkiyatına başlandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
SAMANDAĞ’A 150 ADET KONTEYNIR

İş İnsanı Kavak TİM Başkanı Gültepe’ye teşekkür etti!

TİM Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Türkiye Yaş Meyve Sebze Sektör Kurulu Başkanı iş insanı Ali Kavak kısa adı TİM olan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe ve yönetim kurulunun diğer üyelerinden talep ettiği 150 konteynırın Hatay sevkiyatına başlandı. 

İş İnsanı Ali Kavak’ın girişimleri ve ricası sonrasında harekete geçen TİM Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Hatay’ın Samandağ ilçesine 150 adet Konteyner sevkiyatı kararı verdi. 

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan TİM Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Ali Kavak, Samandağ ilçesinde ki yaşayan depremzedelerin ciddi konteynır ihtiyacı üzerine harekete geçtiğini ve konuyu TİM yönetim kuruluna taşıdığını söyledi.

Bu talebinin TİM yönetim kurulunca kabul edildiğini ve konteynırların sevkiyatına başlandığını aktaran Ali Kavak, 150 adet konteynırın bir hafta içinde Samandağ’da olacağını kaydetti. 

Konteynırların her birinin Samandağlı bir ihracatçıya teslim edileceğini o ihracatçının da Samandağ’da ikamet eden bir ihtiyaç sahibine konteynırı teslim edeceğini ifade eden Ali Kavak, “Talebimizi yerine getiren TİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe yanı sıra diğer yönetim kurulu üyelerine Hataylılar adına çok teşekkür ediyorum. Bu konteynırların sevkiyatına başlandı. Bir hafta içinde 150 adet Samandağ’da olacak. Samandağlı hemşerilerime hayırlı olsun” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol