Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sahne Senkron’dan Skeç Yarışmasında önemli başarı

Yayınlanma Tarihi : 21.02.2016 00:00 Bu haber 1228 defa okundu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Hayallerini Sahneye Taşı” sloganıyla gençleri sanatsal faaliyetlere teşvik eden skeç yarışması her İlde olduğu gibi Hatay’da da gerçekleşti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sahne Senkron’dan Skeç Yarışmasında önemli başarı

Antakya Gençlik Merkezinde sahnelenen yarışmada dram ve komedi kategorilerinden 8 skeç yarıştı. Sahne Senkron ekibi kadına şiddeti konu olan kara mizah türündeki güldürü oyunu “Dişi Haykırış” ile Hatay İl birincisi olarak 17 Martta Mersinde düzenlenecek olan grup yarışmalarında Hatay’ı temsil etmeye hak kazandı. Oyunun yazarı Durmuş Çelikel ekibin birinciliği hakkında “Yarışmanın da sloganında belirtildiği üzere Hayallerimizi sahneye taşımak için buradayız, sanatın ve sanatçının değerini idrak eden gençler olarak her zaman güzel işlerle sahnede olacağız.” Dedi… 14 genç tiyatro gönüllüsü ile oluşan Sahne Senkron ekibi yaptığı ve yapacağı etkinliklerle Hatay’da da ses getirmeyi amaçlıyor.

Sahne Senkron Oyuncuları ve Kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Uğur Şahin, ( Yönetmen) Durmuş Çelikel (Yazan ) Şeyma Dilmeç (Danışman)Yaren Kılıç Ezgi Burç Cemre Büyükleyla Yaren Uygun Pelin Fahracı Sezen Eraslan Orhan Uçar Ali Turunç Yusuf Turunç Eyüp Dursun Enes Furkan Dirlik Gizem Alyur 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol