Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Rihen Derneği’nden Anneler Günü’nde Dayanışma Ve Sanat Buluşması

Yayınlanma Tarihi : 13.05.2026 18:37 Bu haber 53 defa okundu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde faaliyet gösteren Rihen Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği, Anneler Günü kapsamında düzenlediği etkinlikle sanat ve dayanışmayı bir araya getirdi. Duygu dolu anların yaşandığı programda annelerin emeği, sevgisi, fedakârlığı ve toplumdaki birleştirici rolü ön plana çıkarıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Rihen Derneği’nden Anneler Günü’nde Dayanışma Ve Sanat Buluşması

Deprem sonrası yeniden ayağa kalkma mücadelesi veren Hatay’da gerçekleştirilen etkinlikte müzik, ritim ve paylaşımın buluştuğu özel anlar yaşandı. Katılımcılar, annelerin yaşamın her alanındaki emeklerini ve kadın dayanışmasının önemini bir kez daha hatırlama fırsatı buldu.Rihen Derneği’nden Anneler Günü’nde Dayanışma Ve Sanat Buluşması

Program boyunca sahne alan sanatçılar ve gönüllüler, etkinliğe renk katarken, Anneler Günü kutlaması aynı zamanda umut, birlik ve iyileşme duygularının paylaşıldığı anlamlı bir buluşmaya dönüştü.Rihen Derneği’nden Anneler Günü’nde Dayanışma Ve Sanat Buluşması

Dernek yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, özellikle 6 Şubat depremleri sonrasında kadınların ve annelerin ortaya koyduğu mücadele, fedakârlık ve dayanışma ruhunun topluma ilham verdiği vurgulandı. Açıklamada, sanatın birleştirici gücüyle toplumun her kesimine dokunmaya devam edecekleri belirtilerek kadın emeğinin görünür kılınması ve kültürel dayanışmanın büyütülmesi adına çalışmaların süreceği ifade edildi.

Rihen Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği yetkilileri, etkinliğe katkı sunan gönüllülere, sanatçılara ve destekçilere teşekkür ederek tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol