Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Pulat: Hatayspor'da Unutulmayacak Güzel Günler Yaşadık

Yayınlanma Tarihi : 06.12.2023 22:03 Bu haber 149 defa okundu

Hatayspor'da iki sezon teknik direktör Ömer Erdoğan ile birlikte görev yapan Özhan Pulat, Hatay'da yaşadığı günleri unutamıyor ve bir gün yolunun mutlaka yine Hatayspor ile kesişeceğine inanyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Pulat: Hatayspor'da Unutulmayacak Güzel Günler Yaşadık

Özhan Pulat, Bursa'da ailesi ile birlikte Hatay'dan gelen yakın dostu Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum'u ağırladı.Pulat: Hatayspor'da Unutulmayacak Güzel Günler Yaşadık

Ağabeyi Fatih Pulat ile birlikte konuk ettikleri Rafet Yavrum'la Hatay'da yaşadıkları günleri yad ettiler.

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyen ve acılarını paylaşan Özhan Pulat, "İnanın, en az sizler kadar çok üzgünüm. Haberi duyduğumda gözyaşlarımı tutamadım, ailemle birlike çok büyük bir üzüntü yaşadık. Çünkü Hatay benim için çok özel bir yer, burada yaşadığım sevinçler, heyecanlar ve özel dostluklarım var. Bu acıyı unutmak kolay değil, Allah sabır ve dayanma gücü versin" dedi.

HATAYSPOR'DA GÖREV YAPMAKTAN GURUR DUYDUM

Özhan Pulat, iki sezon Hatayspor'da büyük onur ve gururla görev yaptıklarını anlatarak, "Hatayspor benim için çok özel bir takım. İlk Süper Lig heyecanını birlikte yaşadık, birlikte sevindik ve birlikte üzüldük. Çok güzel günlerimiz oldu, güzel başarılar elde ettik. Önemli işler başardık. Öyle ki, ayrılırken evimden ayrılır gibi buruk ayrıldım. Ama güzel anılarla ve güzel izler bırakarak ayrıldık. Kimseye bir kırgınlığımız olmadı, inşallah bir gün tekrar yolumuz Hatayspor'la kesişecektir. Şu anda Volkan Demirel hocamız elinden gelen tüm gayreti gösteriyor ve takımı başarılı duruma getirmiş, güzel sonuçlar elde ediyor. Ligi hak ettiği yerde tamamlayacağına inanıyorum. Hatayspor'a gönül dolu başarılar diliyorum" diye konuştu.

RAFET YAVRUM: PULAT AİLESİ BENİM İÇİN ÖZEL

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, Bursa'da misafir olduğu Pulat ailesine konukseverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Rafet Yavrum, Hatay'da kurdukları dostluğun kardeşliğe dönüştüğünü belirterek, "Özhan hocamın ailesi benim ailem gibidir. Ağabeyi Fatih Pulat yine aynı şekilde benim de ağabeyimdir. Ne mutlu bana ki böyle güzel dostları kazanmışım ve iyi ki tanımışım" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol