Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Protokol Yenilendi, Yeni Adımlar Atıldı

Yayınlanma Tarihi : 24.11.2022 20:40 Bu haber 227 defa okundu

Özel Doğuş Okulları ile Helen Doron arasında Anaokulları İngilizce Eğitim Protokolü yenilendi ve bölgede Helen Doron Pilot İlkokulu olma adımları atıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Protokol Yenilendi, Yeni Adımlar Atıldı

Doğuş okullari sinema salonunda gerçekleşen protokol törenine Doğuş Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Semir ABACI, Helen Doron Eğitim Kurucusu Helen Doron,  Helen DORON, Educational Group ülke Yönetici Fatih DERİCİOĞLU, Doğuş Okulları Genel Müdürü Celal GÜNAY, Doğuş Okulları Anaokulu Müdürü Yeter YILDIRIM, diğer Kurum Müdürleri, kurum öğretmenleri ve basın mensupları katıldı.

ABACI: HELEN DORON EĞİTİM GRUBUNDA PROTOKOL YENİLEYEREK EĞİTİME DEVAM KARARI ALDIK

Protokol konuşması yapan Doğuş Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Semir ABACI

Yenilikçi, İngilizce eğitim sistemine yeniden sahip olacağımızı düşünerek Helen Doron Eğitim Grubuna devam edeceklerini söyledi.

Anaokullarında İngilizceyi ikinci anadil olarak vermeyi hedefleyen ve öğrencilerin Dünya insanı olmasını sağlayan Helen Doron eğitim sistemini ve başarılarını “Doğuş Ailesi” olarak tebrik ettiklerini ifade eden Abacı, “Kurucu olarak vazgeçmediğim üç hazinem; Eğitim, Adalet ve Laikliktir. Bunlar Dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin temel ilkeleridir. Türkiye Cumhuriyetinde, ülkeme hekimlik dışında, Helen Doron İngilizce eğitim sistemini kurma ve devamlılığını sağlama fırsatını bana verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Helen Doron Eğitim Kurucusu Helen DORON Hatay’a ilk kez geldiğini ve Özel Doğuş Okulları ile eğitim protokolünü tekrar imzalayarak yenilemenin mutluğunu yaşadıklarını söyledi.

ABACI’DAN HELEN DORON’A SÜRPRİZ TABLO

Protokol töreninde Doğuş Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Semir ABACI, Helen Doran Eğitim Kurucusu Helen DORON’a özel olarak yaptırmış olduğu ve kendisinin fotoğrafının bulunduğu mozaik tablo hediye etti. Hediye karşısında oldukça duygulu anlar yaşayan Helen DORON Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Semir ABACI ve eşi Mine ABACI' ya teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol