Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Prof. Dr. Nesrin Öztürk Erçelen Konuşmacı Olarak Geliyor

Yayınlanma Tarihi : 22.10.2022 11:25 Bu haber 745 defa okundu

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Atatürk Konferans Salonu'nda MKÜ ve Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin "21. YY 'da Sağlık hizmetlerinde büyük değişim Kişiselleştirilmiş Tıp" seminer programı sunulacağı bildirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Prof. Dr. Nesrin Öztürk Erçelen Konuşmacı Olarak Geliyor

24 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek etkinliğin aynı günü Saat 14.00' te Defne - Harbiye Dermaşta Mahallesinde Çok Amaçlı Salonu'nda Kan Şekeri Ölçümü eşliğinde İstanbul Üsküdar Üniversitesi Tıbbi Genetik ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Nesrin Öztürk Erçelen 'le ‘Diyabette bakım ve tedavi’ soru cevaplı diyabet eğitimi toplantısına sağlıklı yaşamda, yaşam tarzı değişiminde yararlı olacak bilgiler edinmek üzere 

tüm halkın katılımı bekleniyor.

Diyabetle Yaşam Derneği Hatay Şube Başkanı Süleyman Nayman, Prof. Dr. Nesrin Öztürk Erçelen’in Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı'nda profesör olarak görev yaptığını belirterek,  “Üreme genetiği, rejeneratif tıp ve hastalıkların moleküler tanı ve tedavisi ile ilgili birçok bilimsel makale yayımlamıştır. Programa tüm halkımızın katılımını bekliyor ve kaçırmamalarını öneriyoruz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol