Hatay Mahalli Haber
MENÜ

POTA’DA ERKEN FİNAL

Yayınlanma Tarihi : 19.02.2016 00:00 Bu haber 1033 defa okundu

Kayseri’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nın kura çekimi, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
POTA’DA ERKEN FİNAL

TBF Tv’den naklen yayınlanan kura çekimine, Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nda mücadele edecek takımların temsilcilerinin yanı sıra, Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) yetkilileri de katıldı. 

Kupanın sahibi olabilmek için sekizli finallerde Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Beşiktaş, BGD, Edirne Belediyesi Edirnespor, Fenerbahçe, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) kadın basketbol takımları mücadele edecek.
HBB, YARI FİNAL PEŞİNDE

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Spor Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasındaki rakibi Fenerbahçe oldu.

Otoriteler tarafından erken final olarak nitelendirilen dev maç, 2 Mart Çarşamba günü saat 13.00’te Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor bu maçta Fenerbahçe ile yarı final için mücadele edecek.

HATAY’IN MELEKLERİ KUPAYA GÖZ DİKTİ

Hatay’ın basketboldaki gururu HBB’li melekler, başarı bekleyen taraftarlarına kupa hediye edebilmek için kıyasıya mücadele verecek.

 Ligde elde ettiği başarılarla Hatay halkının gönlünü fetheden Hatay Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Kupası’nı Hatay’a getirerek bu alanda bir ilke imza atmanın da hesaplarını yapıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol