Hatay Mahalli Haber
MENÜ

PERSONELE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Yayınlanma Tarihi : 14.02.2016 00:00 Bu haber 863 defa okundu

Antakya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlığını korumak amacıyla yapılan ilaçlama çalışmaları ve kullanılan ilaçların verimliliğini arttırmak konularında DOĞAKA işbirliği ile yapılacak olan eğitim seminerinde konusunda uzman eğitmenlerden ders alacaklar.

Paylaş Paylaş Paylaş
PERSONELE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verildi; “Belediyemiz DOĞAKA İşbirliği ile Sağlık İşleri Müdürlüğü Biyosidal ürün Uygulama birimine haşereyle mücadele konusunda seminer verilecek. Seminer vermek üzere MKÜ Veteriner fakültesinden öğretim görevlileri görev yapacaklar.

Eğitim programı çerçevesinde çalışanlara haşere mücadelesinde kullanılacak ürünler; kullanılırken dikkat edilmesi gereken hususlar, bu ilaçların dış organizmalara etkileri ve çevreye etkileri, bölgemizde bulunan haşere türleri ve bunlarla mücadele zaman ve metodları konusunda bilgi verilecek. Bu bilgiler doğrultusunda ekiplerimiz şehre daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarında verimliliklerini arttırmayı hedefliyorlar.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol