Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Öz Havare altıncı şubesini açtı

Yayınlanma Tarihi : 26.08.2016 00:00 Bu haber 2729 defa okundu

Öz Havare Marketler Zincirinin 6. şubesi Turunçlu’da açıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Öz Havare altıncı şubesini açtı

Süleyman, Remzi, Fevzi ve Fuat Havare kardeşlerin ortaklığında gerçekleşen açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, HBB Başkanvekili Serdar Güven, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ile çok sayıda davetli katıldı.

HAVARE: EKONOMİYE DESTEK OLACAĞIZ

Açılışta konuşan Öz Havare Marketler Zinciri ortaklarından Süleyman Havare konuşmasında 4 kardeş olarak meydana getirdikleri Havare Marketler zincirinin 6. sında bulundukları için davetlilere teşekkür ederken şehrin ekonomisine destek olmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

YAMAN: HAVARE KARDEŞLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman konuşmasında, “Havare kardeşler olarak ekonominin bu denli zorda olduğu dönemlerde bu tesisi meydana getirdiğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Hatay ekonomisine ciddi bir katkı olacağına inanıyorum” dedi.

SAVAŞ: EKONOMİ VE İSTİHDAMA DESTEK OLDUNUZ

Açılışta konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Sizin gibi öncüler Hatay için oldukça önemli. Ekonomi ve istihdama ciddi destek oldunuz. Havare kardeşleri kutluyorum. Önceki gün Genel Başkanımıza ve güvenlik güçlerimize yapılan saldırıları kınıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile marketin açılışı gerçekleşti. Açılış töreninin ardından katılımcılar marketin bölümlerini gezerek fiyatlar hakkında bilgi aldılar. Açılış töreni düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Fiyat indirimleri 7 Ekim’e kadar Öz Havare marketlerin 6. şubesinde tüm Hatay’lıları bekliyor.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol