Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Oyuncular azimli ve kararlı

Yayınlanma Tarihi : 10.02.2016 00:00 Bu haber 1000 defa okundu

Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal, Bayrampaşaspor karşılaşmasında taraftara büyük görev düştüğünü söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Oyuncular azimli ve kararlı

Toysal, yaptığı açıklamada, Pazar günü kendi saha ve seyircilerinin önünde oynayacakları maçı kazanarak, çıkışlarını devam ettirmek istediklerini bildirdi.

15 gün önce kendi sahalarında oynadıkları Anadolu Üsküdar maçında taraftarın takımı yalnız bırakmasına üzüldüğünü belirten Toysal, “Çok iyi hatırlıyorum, geçmiş yıllarda tribünler ful dolar taraftar takımına inanılmaz destek olurdu. Ama Anadolu Üsküdar maçını çok az bir seyirci önünde oynadık, gelenler de sağolsunlar bizi maç boyu desteklediler ve alkışladılar. Ben taraftarımızın sayısının artmasını son 3 haftada başarılı sonuçlar alan takıma sahip çıkılmasını istiyorum. Ümit ediyorum ki, Pazar günü Bayrampaşaspor’u eli boş göndererek, önemli bir galibiyet alacağız” diye konuştu.

Toysal, Pazar günü Antakya Atatürk Stadı’nda saat 13.00 de oynayacakları maça tüm Bordo-Beyazlı taraftarları beklediklerini yineledi.

 

6 Puan değerinde bir maç

 

Genç teknik adam Bayrampaşaspor ile oynayacakları maçın 6 puan değerinde olduğunu belirterek, “Rakibimizi mağlup etmemiz halinde puan cetvelinde bir üste çıkacağız ve de küme düşme hattında tehlikeyi yaşayacak takım sayısında da artış olacak. Biz bu çemberin genişlemesini istiyoruz ve en kısa zamanda da Hatayspor’un bu bölgeden uzaklaşmasını hedefliyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Oyuncularımda azimli, kararlı” dedi.

Taraftarlardan sabır isteyen Toysal, “Göreve geldiğimiz günden bu yana oyuncularımızın moral ve motivasyonunu düzeltmek için uğraşıyoruz. Teknik ve taktikten ziyade önce onları maça psikolojik olarak hazırlıyoruz. Taraftarlarımızdan da maç içerisinde oyuncularımıza moral veren tezahüratlar yapmalarını ve galibiyete teşvik etmeleri gerekiyor. Maç içerisinde yapılacak aleyhte sözler ve tezahüratlar tamamen Hatayspor’a zarar verir. Lütfen bu tür davranışlardan kaçınalım” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol