Hatay Mahalli Haber
MENÜ

'Örümcek Adam'dan Deprem çocuklarına Moral

Yayınlanma Tarihi : 05.04.2024 22:15 Bu haber 41 defa okundu

Depremin yaşandığı illeri ‘Örümcek Adam’ kostümü ile gezen sokaklarda çocuklara, insanlara dokunarak onlara tebessüm ettiren yerli örümcek adam Ayaz Koç 32. İl Hatay’da ilk kez yüzünü kamuoyuna gösterdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
'Örümcek Adam'dan Deprem çocuklarına Moral

Örümcek adam kostümüyle 81 ili gezmek için yola çıkan 26 yaşındaki Ayaz Koç, 32. İl Hatay’ın İskenderun ilçesi sokaklarında insanlara dokundu, çocuklarla bir araya geldi. İzmir’den yola çıkan Ayaz Koç ulaştığı İskenderun’da Şehit Pamir ve Kanatlı Caddeleri üzerinde insanlara, çocuklara dokunarak onlara sohbet edip yüzlerini güldürmeye çalıştı.'Örümcek Adam'dan Deprem çocuklarına Moral

Anne ve babasına, bir örümcek adam kostümü aldırttığını, depremden iki gün sonrada yollara düştüğünü anlatan yerli örümcek adam Ayaz Koç "5 kentte kaldım, Diyarbakır'da bana bir konteyner verildi. Orada çocuklara programlar hazırlayıp oyunlar oynattım. Depremzedelere yemek yaptım. Arama kurtarma çalışmalarına katıldım” dedi.

Depremin gerçekten üzücü bir olay olduğunun altını çizen yerli örümcek adam Ayaz Koç “Allah bir daha yaşatmasın. Ardından yoluma devam ederek depremin vurduğu illeri ziyaret ederek buralarda çocukların yüzlerini güldürmek için gayret gösteriyorum. Şu anda deprem bölgesi Hatay’ın İskenderun ilçesinde olmaktan mutluyum buradan İl merkezine geçeceğim bayramda da buralarda çocuklarla olacağım. Çocuklar bizim geleceğimiz umudumuz her şeyimiz hayallerinizden vazgeçmeyin her şey sizi bulabilir. İskenderun insanı beni güzel karşıladı halk cana yakın yaklaşık 131 gündür yollardayım” diye konuştu. 

YÜZÜNÜ İLK KEZ AÇTI

Örümcek adam kostümüyle 32. İli dolaşırken yüzünü göstermeyen ve İskenderun’da güzellik merkezine de konuk olan yerli örümcek adam Ayaz Koç, işletme sahibi ve güzellik uzmanı Şirin Mercan Karaali tarafında cilt bakımı önerisiyle yüzünü ilk kez kameralar aracılığıyla kamuoyuna göstermiş oldu.

Cilt bakım koltuğuna oturan yerli örümcek adam Ayaz Koç’a bakım uygulaması yapan Şirin Mercan Karaali “On bir ildeki depremzede çocukların kalbine dokunan güzel yürekli genç arkadaşımız, 31 il gezip, burada bugün ilk kez yüzünü gösterecek. Bu durum da bana nasip oldu” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol