Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Organizasyon Firmaları Pandemi’den Sonra Nefes Aldı

Yayınlanma Tarihi : 02.12.2022 05:29 Bu haber 272 defa okundu

Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve kısa bir süre önce içerisinde mekan, organizasyon, prodüksiyon ve eğlence hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren ticari işletmelerin üyesi olduğu Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası (Etkinlik-Sen) İskenderun’da sektör temsilcileriyle bir araya geldi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Organizasyon Firmaları Pandemi’den Sonra Nefes Aldı

İskenderun’da gerçekleştirilen toplantıya Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç, Etkinlik-Sen Hatay İl Başkanı Cahit Aşkar ve İskenderun’da faaliyet gösteren sektör temsilcileri katılım gösterdi. 

Genel Başkanı Ali Koray Özandaç’ın katılımıyla gerçekleşen toplantı öncesinde bir konuşma yapan Etkinlik-Sen Hatay İl Başkanı Cahit Aşkar, “Yönetim kurulu başkan ve üyelerimiz ile Hataylı işverenlerimizi bir araya getirmekten dolayı mutluyuz. Bir süredir devam eden problemlerimizi paylaşıp, çözümü ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Gördüğümüz ilgi ve teveccüh bizi umutlandırdı. Bir arada olursak, daha güçlü olduğumuzu hissettik. Zaten sloganımız olan “Birlikte Güçlü ve Birlikte Değerliyiz” sözüne şehrimizde de anlam kattığımız için gururluyuz. Bu vesile ile İskenderun’da sektör içerisinde faaliyetlerini sürdüren işletmecilerimizin katılımı ile gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıya katılım gösteren Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç’a ve katılım gösteren işletmecilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıda Etkinlik-Sen’in faaliyetleri hakkında bilgiler veren Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç, “İşletmelerimiz Pandemi bunalımının ardından yeni yeni nefes almaya başladılar. Ağır enflasyonist baskı, kira artışları, girdi maliyetlerinin yükselmesi, kalifiye ve tecrübeli çalışanlarımızın başka sektörlere kaybedilmesi, insan kaynakları maliyetlerinin yükselmesi ve süren belirsizlikler biz işletmecilerin işini hala zorlaştırmaya devam ediyor. Sesimizi bakanlıklar ve ilgili bürokratlara duyuruyor, çözüm önerileri ve beklentileri nabzını tuttuğumuz sahadaki işletmelerden dinliyor ve ilgililere aktarıyoruz. Bu çalışmalar sektör paydaşlarının bir araya gelmesi ile daha uygulanabilir hale geliyor.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hatay İl Başkanı Cahit Aşkar tarafından Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç’a plaket takdim edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol