Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Önce tesisleşmede standartı yakalayacağız

Yayınlanma Tarihi : 07.02.2017 00:00 Bu haber 714 defa okundu

Hatayspor tesislerinde kısa bir zaman önce başlanan yenileme ve revizyon çalışmaları tam hız devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Önce tesisleşmede standartı yakalayacağız

Hatayspor Başkanı Serdar Güven dün tesislerde basın mensuplarıyla bir araya gelerek tesislerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Serdar Güven, bina içi tadilatının yapıldığını bütün bölümlerin yeniden futbolcuların daha rahat edebileceği bir şekilde düzenlendiğini belirterek şu bilgileri paylaştı.

“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ın destekleriyle hedeflerimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bunun için öncelikli hedeflerimizden biri de tesisleşme de standartları yakalamaktır.

Bu anlamda bina içinde yapılan tadilat bitti. Tadilatta soyunma odaları, futbolcu odaları, toplantı salonları yemekhane, mutfak, idari bölümler ve birçok alanda yenilemeler yapıldı. Futbolcuların daha rahat edebilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. Sıcak su sistemlerinden tutun da spor salonlarına kadar her alanda düzenlemeler yapıldı. Yakında dış peyzaj çalışmalarına başlayacağız. Çevre düzenlemeleri ve çim sahada iyileştirmeler yapılarak tesisleşme konusunda standartları yakalayacağız.

Bizim için futbolcularımızın daha elverişli bir ortamda çalışmaları, zihnen ve bedenen her zaman hazırlıklı olmaları, futbola daha iyi adapte olarak maçlara moral ve motivasyonu yüksek olarak çıkmalarıdır” dedi.

Toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Başkanvekili Aydın Toksöz, basın sözcüsü Sabit Karadeniz, Hatayspor Teknik direktörü İlhan Palut ve Genel Koordinatör Gökhan Zan katıldı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol