Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Öğrencilere lojistik destek

Yayınlanma Tarihi : 21.10.2016 00:00 Bu haber 1033 defa okundu

Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Meslek Yüksekokulu tanıtım ve sektörle ilgili bilgilendirme amacıyla Ögr. Gör. Miral Sağlar Arıca ’nın organize ettiği lojistik paneli düzenlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Öğrencilere lojistik destek

Mustafa Kemal Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen lojistik temalı panelde Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Türkiye Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Kemal Gül, Hatay UND Bölge temsilcisi Fulya Özdemir, Gümrük Müşaviri Gökhan Alkan ve Öğr. Gör. Miral Sağlar Arıca konuşmacı olarak katıldı.

1. ve 2. Sınıf öğrencilerinin katıldıkları panelde sektör tanıtımı, sektörde yaşanılan sıkıntılar ve alınan tedbirler gibi konular ele alındı.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

İşletmelerin ihtiyaç duyduğu teknikler ve meslek elemanı unvanı geliştirmek amacıyla kurulan meslek yüksekokullarının geliştirdiği nitelikli ara insan gücü kavramı tanımı ve öneminin anlatılması ile başlayan panel UND Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Gül’ün, Bölge Temsilcisi Fulya Özdemir’in ve Gümrük Müşaviri Gökhan Alkan’ın yaptığı bilgilendirme konuları ile devam etti.

Öğrenciler tarafından sorulan soruların cevaplandığı panelde iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikleri gibi genel konulardan bahsedildi.

Konferans sonunda konuşmacılara,  Öğr. Gör. Rıfat Öztürk ve Öğr. Gör. Miral Sağlar Arıca tarafından katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol