Hatay Mahalli Haber
MENÜ

NATO Ve ABD Terör örgütlerine Yıllardır Silah Veriyor

Yayınlanma Tarihi : 26.01.2023 17:02 Bu haber 223 defa okundu

Samandağ Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı, NATO'nun içinde kalmanın bölünmek olduğunu, NATO'nun içinde kalarak ancak Atatürk Devrimlerine ihanet içinde olunacağını, bu anlamda başta Millet ve Cumhur ittifaklarına çağrı yaparak "NATO'dan çıkalım Amerikan belasından kurtulalım' dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
NATO Ve ABD Terör örgütlerine Yıllardır Silah Veriyor

Atatürk'ün Balkan Antantı ve Sadabat Paktını hatırlatarak "Bizim yerimiz Avrasya yani komşularımızladır" diyerek, NATO'yu düşman cephesinde değerlendirdi.

Kamacı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bana göre Türkiye hiçbir zaman NATO'ya girmemeliydi, hani bizim bir atasözümüz vardır "yakındaki komşun, uzaktaki akrabandan evladır" denilir. Ta Altantik'ten gelecek ve Türkiye'yi ileri karakol yapacak? Sonra İncirlik üssü, Kürecik üssü gibi üslerin İsrail'in güvenliğini kurulması ne kadar yanlıştır. Türkiye'nin bir an önce bu beladan kurtulması, sıfır sorun ile Asya'ya yönelmesi, gerektiğini düşünüyorum. Örnek Çin büyük teknolojik atılımlar yapmıştır. Sanayi alanında büyük atılım yapmıştır. Çin gibi büyük bir ülkeye neden sırtımızı dönelim? Rusya ve Çin bizim dostumuzdur, bizim düşmanımız NATO içindeki Amerika ve batı ülkeleridir. Yıllardır ABD bizim içimizde Alevi- Sünni, Türk-Kürt olmadı sağcı-solcu ayrışmasını yaratan, Amerika'nın kendisidir. NATO ve ABD terör örgütlerine yıllardır silah veriyor ve vermeye devam etmektedir. Bizim bunlar dışında düşmanımız yoktur.

UKRAYNA-RUSYA SAVAŞINI NATO ÇIKARDI

Bizim halkımızın anlaması gerektiğini düşünüyorum. Rusya ve Ukranya savaşını NATO ve ABD çıkarmıştır. Rusya NATO ve ABD'ye karşı savaşmaktadır. Amerika Türkiye'yi komşularımızla savaşması için zorlamaktadır, Amerika bütün varlığını başka ülkeleri işgal, olmadı silah satmak, olmada kültürlerini bozmak için çalışmaktadır. Türkiye'deki ABD'ye hizmet eden kanallar Türkiye'de kültürel yozlaşmaya hizmet etmektedir. ABD'ye rağmen rahmetli Ecevit ve Erbakan Kıbrıs'a çıkarma yaparak, Akdeniz'de sözü geçen bir ülke yapmışlardır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kurulmasaydı, bu gün halimiz nasıl olurdu? Şimdi hemen yöneticilerimizin NATO'dan çıkma ve ABD ile ilişkilerini gözden geçirmesi, Rusya, İran,Irak, Suriye gibi bölge ülkeleri ile ilişkilerini geliştirmesi, sağlamlaştırılması ve de Suriye ile 12 yıldır süren krizin ve düşmanlığın çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bütün halkımız ve siyasi partilerimiz bilsin ki, NATO bir beladır, NATO sömürgecidir, bu prangadan kurtulmak için hep bir ağızdan 'NATO'dan çıkalım' sesini daha gür haykırmaya çağırıyorum.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol