Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Müzikseverlerin Buluşma Noktası; İZMİR MÜZİK

Yayınlanma Tarihi : 11.01.2023 08:24 Bu haber 201 defa okundu

Yılların eskitemediği usta müzisyen emekli eğitimci Cevdet Yalçın ve eğitimci-şair Nebih Nafile, faaliyetini Antakya’da uzun yıllardır sürdürdüğü İzmir Müzik’i ziyaret ettiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Müzikseverlerin Buluşma Noktası; İZMİR MÜZİK

Cevdet Yalçın; “Dostum Nebih’in oğlu, gencimiz Merih’in çalışmalarını izlemek, dostum, kardeşim rahmetli Mehmet Fatih İzmir’in oğlu Erdem İzmir’e hal-hatır sormak amacıyla geldiğimiz İzmir Müzik’te her zamanki gibi sıcak ilgiyle karşılandık. Bölgemizin en köklü müzik sektörlerinden biri olan bu sıcacık mekanda bağlama çalmadan ayrılmak olmazdı. Ben çaldım, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi sevgili Merih Nafile söyledi. Kısa bir zaman diliminde türkü sıcaklığı sardı, Nebih dostum yanında getirdiği şiir kitaplarını bana ve sevgili Erdem’e armağan etti.” 

ŞİRKETİMİZ 1983 YILINDA KURULDU VE KURUMSAL BİR GEÇMİŞE SAHİP

Erdem İzmir; “Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Hoş geldiniz. Kısaca şirket tarihçesi ve felsefesinden sizlere bahsetmek isterim. Şirketimiz 1993 yılında kurulup dededen toruna gelen köklü ve kurumsal bir geçmişe sahiptir. 1980’li yıllardan bugüne faaliyetlerimizde felsefemiz kazan-kazandır, öğren-öğret olmuştur. Şirketimiz yenilikçi, gelişmeye ve öğrenmeye açıktır. Bu sayede müşterilerimize öğrendiklerimizi öğretmeye ve alırken kazanç sağlamalarını hedef alarak çalışmaya devam etmektedir. Şirket kurucumuz babamız Mehmet Fatih İzmir, “dürüst-onurlu-saygın-örnek” bir insandı. Şahsımız ve şirketimiz, kurucumuz ve babamızın yolundan gitme felsefesindedir. Bu arada kısa süre önce birlikte emek verdiğimiz oğlunuz sevgili Merih’le güzel zaman geçiriyoruz, tanıdığımız için mutluyuz.” 

MÜZİKLE BULUŞMA NOKTANIZ: İZMİR MÜZİK

Nebih Nafile; “Öncelikle her şey için teşekkür ediyorum. Her çeşit çalgı aletinin arasında kahvemizi yudumlamak apayrı bir keyif oldu. Sloganınıza bayıldım. İzninizle bir ekleme yapmak istiyorum. Müzikle ve dostlukla buluşma noktamız oldu. Yıllardan beri çalışmalarınızı izliyorum. Antakya’ya tayinim çıkıp göreve başladığımda kıymetli dostum-ağabeyim Cevdet Yalçın’la buluşmamız rahmetli öğretmenim, koro şefimiz, hepimizin ağabeyi Yusuf Beyhan aracılığı ile oldu. Sizin bu eşşiz mekânınızla buluşmam bağlamama kılıf almakla başladı. Müzikle uğraşan ustalar, ilgilenen öğrenciler en güvenilir markaları elbette en uygun fiyatla İzmir Müzik’te bulacaktır. Oğlum Merih’in böylesi nezih bir ortamda her türlü çalgı aleti ile buluşması, emek vermesi beni ve annesini ziyadesiyle mutlu etmektedir. Buna vesile olan gelinimiz Rüveyda ve dostum-ağabeyim Cevdet Yalçın’a teşekkür ediyorum. İyi varsınız.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol