Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MÜZİK BENİM İÇİN BİR TUTKU

Yayınlanma Tarihi : 14.02.2016 00:00 Bu haber 1131 defa okundu

O Ses Türkiye yarışmasında yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren Antakya’lı Ali Mert Habib Antakya Saklı Ev’de hayranları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
MÜZİK BENİM İÇİN BİR TUTKU

Ali Mert burada yaptığı açıklamada, “Müzik benim için bir tutku. Önce eğitimimi tamamlayıp daha sonra da müzikle ilgili projelerimi hayata geçireceğim” dedi.

Annesi, babası ve yakın arkadaşıyla birlikte geldiği mekânda basın mensuplarıyla ve hayranlarıyla buluştu.

NAİM HABİB: MÜZİK HEVESİNİN PEŞİNİ BIRAKMADI

İlk önce konuşan Ali Mert Habib’in babası Naim Habib oldu.

Naim Habib yaptığı açıklamada, “Bizim için O ses Türkiye yarışmasına katılması sürpriz oldu.

Lisede de müzikle ilgileniyordu. Bu yeteneğini geliştirme adına sürekli çalışıyordu. Üniversitedeyken onu ziyarete gittiğimde dinledim ve sesinden oldukça etkilendim. Demek ki derslerinden çok müzikle ilgilenmiş diye düşündüm. O Ses Türkiye yarışmasına da arkadaşları teşvik etmişler. Onu izlemekten dinlemekten büyük keyif alıyorum. Aileler de çocuklarını yetenekleri olan alanlara yöneltmeliler. Böylece hayatta daha başarılı insanlar yetişecektir” dedi.

Annesi de yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Mert 6 yaşındayken ben musiki kursuna gidiyordum. Benden duyarak kendisi de çalmaya başladı. Daha sonra da çeşitli kurslara giderek bu yeteneğini geliştirdi. Herkeste yeteneği olan konularda çalışmalarını sürdürmeli. Tüm ailelere de bu konuda sesleniyorum. Çocuklarınıza destek olun. Onları yönlendirin.”

ALİ MERT HABİB: MÜZİK TUTKUMUN PEŞİNİ BIRAKMADIM

Ali Mert Habib ise yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Müzik benim için bit tutku. Bu tutkumun peşini bırakmadım. Okulda da bir müzik grubu oluşturduk. Çeşitli organizasyonlarda sahne aldık. O Ses Türkiye yarışmasında Araf’ı seslendirdim ve olumlu reaksiyon aldım. Program bana çok şey kattı. Bundan sonra tabi ilk hedefim okulumu tamamlamak ve müzikte de yoluma devam etmek istiyorum.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol