Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MKE Ankaragücü Kulübünden Depremzedelere Destek Alkışlar Başkent Ekibine

Yayınlanma Tarihi : 28.02.2024 19:23 Bu haber 94 defa okundu

Türk futbol tarihinin köklü kulüplerinden Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü Kulübü, bir yıldır Hataylı depremzedeleri maçlarında misafir etmeye devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
MKE Ankaragücü Kulübünden Depremzedelere Destek Alkışlar Başkent Ekibine

Son oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakası MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçını Eryaman Stadında canlı olarak izleyen Hataylı depremzedeler, kendilerini misafir eden Başkent kulübüne teşekkür ettiler.MKE Ankaragücü Kulübünden Depremzedelere Destek Alkışlar Başkent Ekibine

Hataylı depremzedeler, 3-0 MKE Ankaragücü'nün galibiyetiyle sonuçlanan maç sonunda Sarı-Lacivertli taraftarların coşkusuna ortak oldular.

ARACI: DEPREMZEDELERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK BİZİ MUTLU EDER

MKE Ankaragücü Kulübünün başarılı Kulüp Müdürü Bekir Aracı, geçtiğimiz yıl yaşanan asrın felaketinde insanların yaşadığı acıyı dindirmenin mümkün olmayacağını belirterek, "Kulüp olarak ilk günden itibaren depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık, neler yapabiliriz diye görüşmeler yaptık. Dayanışmanın şart olduğunu anlattık. Yaşadıkları o zor günlerden uzaklaştırmak adına maçlarımıza davet ediyoruz ve yüzlerini güldürmek istiyoruz, onları sevindirmek bizi mutlu eder " diye konuştu.

Bekir Aracı, depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarak, ailelerine ve yakınlarına sabır ve dayanma gücü temennisinde bulundu.

HATAYSPOR FLAMALARI İLE BAŞKENT TEMSİLCİSİNE DESTEK

MKE Ankaragücü'nün 3-0 galip gelerek Fenerbahçe'yi elediği ve yarı finale adını yazdırdığı karşılaşmada tribünde yerini alan Hataylı depremzedeler, Hatayspor flama ve formalarıyla Başkent temsilcisinin yanında yer aldılar ve maç sonunda başarısını Ankaragücü taraftarlarla birlikte kutladılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol