Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MİMARLAR ODASINDAN SAVAŞA ZİYARET

Yayınlanma Tarihi : 25.03.2016 00:00 Bu haber 910 defa okundu

Mimarlar Odası Hatay Şubesi Yeni Yönetim Kurulu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HATMEK’teki çalışma ofisinde bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
MİMARLAR ODASINDAN SAVAŞA ZİYARET

Yapılan ziyarete, Mimarlar Odası Hatay Şubesi Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde yapı dağılımı ile ilgili olarak gerçekleştirdikleri toplantıda, yeni yönetim kurulunun görev dağılımını da belirleyen Mimarlar Odası Hatay Şubesi, Başkan Savaş’a üyeleri tanıttı.

HATAY’IN SORUNLARI KONUŞULDUI

Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Özçelik, doğal ve kültürel değerler bakımından zengin olan, mimari kültür mirası açısından da önemli değerlerin bulunduğu ilimizle ilgili olarak gerçekleştirilen ve tasarlanan projeler hakkında Başkan Savaş’a bilgiler verdi.

KENTESEL DÖNÜŞÜME VURGU YAPILDI

Hatay’da gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında oda üyelerine bilgiler veren Başkan Savaş, Mimarlar Odası ile Hatay’ın daha güzel yarınlara ulaşabilmesi için fikir alışverişinde bulundu.

Hatay Mimarlar Odası, ilimizde nitelikli projelerin elde edilmesi ve yeniliklerin kente daha hızlı kente ulaşılabilmesi adına çalışmalarını kapsamlı bir şekilde sürdüren Başkan Savaş’a teşekkür etti.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol