Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Merkez market yıldönümü kutladı

Yayınlanma Tarihi : 29.10.2016 00:00 Bu haber 831 defa okundu

Merkez Market Hatay'da 26 Mağazası ile 10 Nolu Şubesinin açılışının 2. Yılını, Merkez Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bulanık, Türkiye Kuveyt Büyük Elçisi Ghausan Youssef Zouaoui ve Türkiye Kuveyt Konsolosu Habib Devletçi ve birçok katılımcı ile birlikte gerçekleştirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Merkez market yıldönümü kutladı

Merkez Market Kuveyt'te faaliyet gösteren bir yardım kuruluşu ile birlikte yetimler için hizmet verecek. Suriyeli yetim çocuklar yararına verilecek bu market,Türkiye Kuveyt Büyük Elçisi Ghausan Youssef Zouaoui ve Türkiye Kuveyt Konsolosu Habib Devletçi’nin katılımıyla gerçekleşti.

Merkez Market Hatay'da 26 Mağazası ile 10 Nolu Şubesinin açılışının 2. Yılını kutlamasında konuşan Merkez Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bulanık, “Bu marketin Suriye’deki iç savaştan kaçan yardıma muhtaç ve Suriyeli yetim çocuklar yararına hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bugün Türkiye Kuveyt Büyük Elçisi Ghausan Youssef Zouaoui ve Türkiye Kuveyt Konsolosu Habib Devletçi ve siz değerli katılımcılar ile bu marketi açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Türkiye Kuveyt Büyük Elçisi Ghausan Youssef Zouaoui Antakya Ürgen Paşa’da hizmet veren Merkez Marketin 10. Şubesinin 2. Yılını kutlamasında Merkez Market ve Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği ile yapılan iş birliğinde market gelirinin Suriye’deki iç savaştan kaçan yetimlere verileceğini belirterek, “Bu market hizmet olarak çok anlamlı bir market oldu. Suriye’li vatandaşlara Türkiye çok yardım yapıyor bu çok güzel. Türkiye Suriyelilere gönülden yardım ediyor. İnşallah en kısa zamanda Suriye’deki iç savaş biter.”diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Merkez Market Hatay'da 26 Mağazası ile 10 Nolu Şubesinin açılışının 2. Yılını kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol