Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Masaj Sadece Keyif Ve Lüks Değil, Tıbbi Bir Ihtiyaçtır

Yayınlanma Tarihi : 02.12.2022 05:40 Bu haber 386 defa okundu

Sofya Tıp Üniversitesi Fizik Tedavi bölümünden mezun olan Fizyoterapist Ahmet Abadan ve Fizyoterapist Berkan Duran, Daphne Masaj&Terapi’de faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.  Aldıkları eğitimler Manuel Terapi, İleri seviye manuel terapi, Kineziotape (Bantlama), Graston Tools (Derin Doku Uygulamaları), Triger Point(Noktasal Ağrılar), Kupa Masajı ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ileri seviye Masaj eğitimidir. Bu doğrultuda; Fizyoterapist Ahmet Abadan ve Berkan Duran kurucusu olduğu Daphne Masaj&Terapi de: bel fıtığı, boyun fıtığı, fibrozit (Kulunç), kanal daralması, bel kayması, kas yırtığı, boyun düzleşmesi, donuk omuz, topuk dikeni, eklem sorunları, bağ yaralanmaları, golfçü dirseği, tenisçi dirseği gibi kas iskelet sistemi problemlerini kişiye özel planlanan tedavi ve egzersiz programları ile iyileştirmeyi desteklemektedir.  Ayrıca Rasus Kimya Hatay Kadın Voleybol Takımına hizmet vermektedir.

Paylaş Paylaş Paylaş
Masaj Sadece Keyif Ve Lüks Değil, Tıbbi Bir Ihtiyaçtır

MASAJ SADECE KEYİF ve LÜKS DEĞİL, TIBBİ BİR İHTİYAÇTIR

Gazetemiz yazarı, şair-ozan Nebih Nafile ve Niğde Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği öğrencisi oğlu Merih Nafile ile fizyoterapist Ahmet Abadan ve Berkan Duran’ı Daphne Masaj&Terapi’de ziyaret ettiler.  Sağlık merkezinin son derece teknik donanıma sahip olduğunu ve hijyenik ortamı gördüler. 

Gerçekleşen görüşmede fizyoterapist Ahmet Abadan ve Berkan Duran, Daphne Masaj&Terapi hizmetleri hakkında bilgiler verdi; Daphne Masaj&Terapi’de sağlık durumunu korumak ve geliştirmek için Fizik Tedavi (evde fizik tedavi hizmeti), Klasik masaj, Medikal masaj, Aromaterapi, Taş masajı, Mix Masaj, Uyku Masajı, Terapi Masajı ve Dinlenme Masajı şeklinde hizmet vermektedir. Kişisel ya da sevdiklerinizle birlikte yapılacak tek ve çift kişilik masaj&terapi odaları bulunmaktadır. 

Kaliteli sağlık, masaj&terapi hizmeti vermek, en doğru çözümleri bulmak, yaşama kaliteli yıllar katmak amacıyla hizmet veren Daphne Masaj&Terapi, fizik tedaviye ihtiyacı olan ve sağlığına katkıda bulunmak isteyenler için doğru adres. Tanışmak, kahvemizi içmek isteyen ve hizmetlerimizle ilgili geniş bilgi almak isteyen Hataylı dostlarımızı bekliyoruz. Daphne Masaj&Terapi, Çekmece Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Meryem Bal Apartmanı No: 73 Defne Hatay adresinde hizmet etmektedir. 

Daphne Mesaj&Terapi Fizik Tedavi ve Danışmanlık Merkezine randevu için 0552 791 52 52 iletişim numarasından veya daphnemasaj Instagram hesabından ulaşabilirsiniz. “Masaj Sadece Keyif ve Lüks Değil, Tıbbi Bir İhtiyaçtır.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol