Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İl Emniyet Müdürüz Rüştü Yılmaz, HTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin ve Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar, 5. Hatay Mobilya Fuarı’nı ziyaret ederek katılımcılarla bir araya geldiler.

Ziyarette sektörün gelişimine ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, bugün son günü olan fuarın ilimiz ekonomisine ve mobilya sektörüne katkı sunmaya devam etmesi temenni edildi.
HTSO Fuar katılımcılarına sertifikaları takdim etti
HTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin ve Meclis Başkan Yardımcısı Selahattın Cıhanoglu, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ile Elka Fuarcılık Fuar Müdürü Bülent Yamaç eşliğinde 5. Hatay Mobilya Fuarı’nı ziyaret ettiler.
Ziyarette sektörün gelişimine ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, fuarın ilimize ve mobilya sektörüne katkılarının artarak sürmesi temenni edildi. Fuar katılımcılarına sertifikaları takdim edilerek emeği geçenler tebrik edildi.