Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kuyuya Düşen Yavru Köpeği Itfaiye Kurtardı

Yayınlanma Tarihi : 02.02.2024 08:40 Bu haber 101 defa okundu

Hatay’ın Arsuz içesi Karaağaç Mahallesinde derin bir kuyuya düşen yavru köpeği, günler sonra itfaiye ekipleri, bulunduğu yerden çıkartarak kurtardı. Kurtarılan yavru köpeği olay yerine gelen bir vatandaş sahiplendi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Kuyuya Düşen Yavru Köpeği Itfaiye Kurtardı

Edinilen bilgilere göre Karaağaç Mahallesinde günlerdir kuyuda olan ve sesini duyurmaya çalışan yavru köpeği çevredekiler fark etti. Kurtarılmayı bekleyen yavru köpek mahalle sakinlerinin çabalarıyla kurtarılamadı. Durum 112 acil çağrı merkezine bildirildi ve kısa süre sonra bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.Kuyuya Düşen Yavru Köpeği Itfaiye Kurtardı

İskenderun itfaiye ekiplerinin bölgeye gelmesiyle derin kuyudan köpeğin kurtarılması için harekete geçildi. Aşağıdaki yavru köpeğe ulaşmak için bir İtfaiye eri kuyuya indi. Günlerdir kurtarılmayı bekleyen yavru köpeği İtfaiye eri kucağına alarak kuyudan çıkardı. Çevredekilerin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu yavru köpek önce bir plastik kovaya kondu, ardından da bahçede özgürlüğüne salıverildi.

İtfaiye ekiplerinin yardımlarıyla kuyudan kurtarılan yavru köpek, bakmak ve büyütmek üzere sahiplenmek isteyen bir vatandaşa orada teslim edildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol