Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Küçük Sanayi Sitesi elektrik kesintilerinden bıktı

Yayınlanma Tarihi : 27.07.2016 00:00 Bu haber 773 defa okundu

İlimiz Hatay’ın Türkiye’de en çok vergi ödeyen iller sıralamasında ilk 10’da yer almasına rağmen sorunlarının çözümü için somut bir adım atılmaması üzüyor. Bu kapsamda, Hatay’da yaşanan sorunların başında gelen elektrik kesintilerini sert bir dille kınayan vatandaşlar, ilgili birimlerin bu soruna acil olarak çözüm bulması gerektiğini söylediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Küçük Sanayi Sitesi elektrik kesintilerinden bıktı

Merkez ilçe Antakya’nın birçok yerleşim biriminde meydana gelen kesintiler nedeniyle şikâyetler gelmeye devam ederken, kesintilerin merkezi haline gelen Antakya Küçük Sanayi Sitesi esnafından ise isyan içeren cümleler geldi.

Küçük Sanayi Sitesi Esnafı, elektriklerin gün de üç beş defa kestiğini ve bu kesintilerin kendilerine ekonomik açıdan önemli ölçüde zarar verdiğini söylediler.

İşlerin zaten az olduğuna vurgu yapan Sanayi Sitesi esnafı şunları söylediler, “Suriye’de olup bitenlerden dolayı işlerimiz zaten oldukça az. Günlük giderlerimizi bile karşılayamıyoruz.. Üstüne yaşanan plansız elektrik kesintileri bizi iyice zora sokuyor. Daha önce TEDAŞ ilgili birimleriyle görüşmüştük. Bu sorunun birkaç ay içinde çözüleceği sözünü vermişlerdi. Ancak sorun bir türlü giderilemiyor. Zamansız elektrik kesintilerinden bıktık usandık. Artık iş yapamaz hale geldik. İş makinelerimiz de sık kesintilerden arızalanıyor” dediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol