Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kontenjanın Büyük Kısmı Samandağ’a Ayrıldı

Yayınlanma Tarihi : 19.07.2023 10:08 Bu haber 148 defa okundu

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Adnan Polat Vakfı ve Koruncuk Vakfı yetkilileri ile birlikte depremzede kız çocuklarının eğitimlerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan Eğitim Destek Projesi ile ilgili vatandaşlar bilgilendirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kontenjanın Büyük Kısmı Samandağ’a Ayrıldı

Deniz Mahallesi'nde bulunan Samandağ Belediye Binasında yapılan bilgilendirme toplantısında Ortaokul ve Lise öğrencilerine sunulacak eğitim desteği ile ilgili veliler ve öğrenciler bilgilendirildi.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı açıklamada: "Hem Adnan Polat Vakfından hem Koruncuk Vakfından yetkili arkadaşlar bize başvurdular. Bu projede amacımız bu büyük deprem felaketinden etkilenen ailelerimizin çocuklarının bir kısmına dahi olsa sahip çıkabilmek, daha güvenli ve daha sağlıklı koşullarda eğitim olanaklarından faydalanmalarını sağlamak.

Vatandaşlarımız ile temasa geçmek istiyoruz, bununla ilgili bir kontenjanımız var dediler. Öyle kontenjanları sınırsız değil ama sağolsunlar kontenjanlarının büyük bir kısmını Samandağımıza ayırdılar. Kendilerine bu jestlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol