Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kızılay’dan Desteklere Teşekkür

Yayınlanma Tarihi : 08.11.2022 23:45 Bu haber 241 defa okundu

Arsuz ilçesi Karaağaç semt pazarında her yıl düzenlenen kan bağışı etkinliğine katılım ve desteklerinden ötürü Arsuz Kızılay kurucu üyeleri tarafından Arsuz Belediyesi Başkan Vekili Sami Üstün'e plaket takdim edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kızılay’dan Desteklere Teşekkür

Türk Kızılay Arsuz İlçe kurucu Başkanı Vedat Tosun Arsuz’da, kan bağışı kampanyasının yanında kurban, gıda ve giysi gibi kampanyalar gerçekleştirdiklerini belirterek “Kızılay olarak önceliğimiz ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerimize ulaşmak. Hazırladığımız sosyal projeler ile halkımıza hizmet etmekteyiz. Sayın Belediye Başkan Vekilimizin bizlere vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim.” dedi.

 Arsuz Belediye Başkan Vekili Sami Üstün; “Dünyanın en önemli ve ülkemizin gözbebeği yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay'a elimizden geldiğince destek vermeye gayret ediyoruz. Özellikle de kan bağışı insan hayatı için önemini hepimiz biliyoruz.  Bunun yanı sıra halkımızın her türlü hizmetinde olan Kızılay ülkemiz için önemli bir kurum. Biz de Kızılay'a elimizden geldiğince imkanlarımız ölçüsünde destek veriyoruz. İnşallah bu desteklerimiz bundan sonra da devam edecek. Kızılay İlçe kurucu üyeleri ve Kızılay çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol