Hatay Mahalli Haber
MENÜ

KİMYECİ’DEN TESİS MÜJDESİ

Yayınlanma Tarihi : 11.04.2016 00:00 Bu haber 868 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci spora ve sporcuya verdikleri önem doğrultusunda 6 yeni spor tesisini Antakya’ya kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
KİMYECİ’DEN TESİS MÜJDESİ

Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Spor Tesisi Yapımı Hibe Desteği protokolü imzaladı.

            Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz önem ve destek doğrultusunda şehrimize yepyeni spor alanları kazandırma konusunda girişimlerde bulunduk. Bu çalışmalarımız sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde bulunan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı belediyemize reklam karşılığı hibe desteği sağlayarak bu tesislerimizin hayata geçirilmesi konusunda bizlere destek olacaklar.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet M. Kasapoğlu ile Ankara’da yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Antakya’mızın Avsuyu, Akçaova ve Ovakent Mahallelerinde birer futbol ve birer basketbol sahası olmak üzere toplam 6 spor sahası yapımı için reklam karşılığı hibe desteği sağlandı. 450 bin Tl tutarındaki hibe desteği Gençlik ve Spor Bakanlığımız Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nca ‘spor tesisi’ yapımı için belediyemize tahsis edildi. Reklam karşılığı yapılan bu hibe desteği kapsamında gerekli işlemlerin yapılmasının ardından söz konusu tesisleri en kısa sürede ilçemize kazandırmış olacağız. Antakya’mıza hayırlı uğurlu olsun.”

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol