Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kimsenin Adamı Değiliz, Hatayspor'a Ve Renklerine Aşığız

Yayınlanma Tarihi : 14.12.2023 13:30 Bu haber 94 defa okundu

Amanos Hatayspor Taraftar Grubu'nun kurucusu Hasan Toper, son dönemlerde gruplarına yönelik sözlü saldırılara cevap vererek, "Biz kimsenin adamı değiliz, Hatayspor'a ve renklerine aşığız" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kimsenin Adamı Değiliz, Hatayspor'a Ve Renklerine Aşığız

Hasan Toper, gazetemiz aracılığıyla tüm Bordo-Beyazlı taraftarlara birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Taraftar Grubumuz 15 ilçemize hitap ediyor ve tek amacı da Hatayspor'u desteklemek, tribüne renk vermek, güç vermektir" diye konuştu.

Son günlerde sosyal medya üzerinden Amanos Hatayspor Taraftar Grubuna yapılan sözlü saldırıları üzüntüyle takip ettiğini belirten Hasan Toper, şöyle konuştu:

"Öncelikle şunu ifade edeyim, biz kimsenin adamı değiliz. Sadece Hatayspor'a ve renklerine aşığız. 15 ilçede örgütlenmemizin amacı Hatayspor'un tribün desteğini arttırmaktır, takımımıza daha çok destek olmaktır. Bunun için de maddi ve manevi hiçbir fedekarlıktan kaçınmadım. Hatayspor yönetim kurulu üyesi Rahmi Vardı, bizim saygı gösterdiğimiz bir arkadaşımızdır, ama bu derneğin kurucusu ya da sahibi değildir. Ssosyal medya aracılığıyla Rahmi Vardı'yı ve bizleri yıpratmak adına başlatılan kampanyaları üzüntüyle izliyoruz. Özellikle bayan üyelerimize yönelik ahlaksızlıkları kabul etmemiz mümkün değil. Amanos Hatayspor Taraftar Grubu'nun hiçbir grupla arasında husumet yoktur. Amanos Hatayspor Taraftar Derneği ayrıştırma amaçlı kurulmadı, aksine tribünlerde diğer gruplarda birlikte hareket etme ve Hatayspor'a daha çok destek vermek amacıyla kurulmuştur. Umarım bu mesajım yerine ulaşacaktır. Birlikteliğe en çok ihtiyacımız olduğu dönemde bu tür davranışların yapılması üzüntü vericidir. Herkesi Hatayspor'un etrafında 'ama'sız kenetlenmeye çağırıyoruz."

Hasan Toper, iyi günde olduğu gibi zor günde de takımların yanında olacaklarını ve desteklerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol