Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kick Boks Alanında önemli Bir Isim; 'Ali Nail Akman'

Yayınlanma Tarihi : 05.05.2024 11:51 Bu haber 333 defa okundu

6 Şubat tarihine kadar Kick Boks branşında yetiştirdiği başarılı sporcular ile bilinen ve Asrın felaketi sonrasında 36 sporcusunu depremde şehit vermesine rağmen acılarını yüreğine gömerek kısıtlı imkanlar ile yetiştirdiği sporcuların elde ettikleri başarılar ile farkını oraya koymayı başarmış bir isim Ali Nail Akman..

Paylaş Paylaş Paylaş
Kick Boks Alanında önemli Bir Isim; 'Ali Nail Akman'

Hatay'ın tanınan yüzü, spora gönül veren öğrencileri için her şeyi yapan başarılı Kick boks Antrenörü Ali Nail Akman aynı zamanda şampiyonalarda adalet terazisi şaşmayan Kick Boks Federasyonu Milli Hakemi olarak da çıkıyor karşımıza.Kick Boks Alanında önemli Bir Isim; 'Ali Nail Akman'

Benim hayatım Kick Boks diyerek sözlerine başlayan başarılı spor adamı Ali Nail Akman açıklamasında, "Kick Boks branşında başarılı sporcular yetiştirmenin gururunu yaşayan bir spor adamı olarak 6 Şubat depreminde şehit verdiğim 36 sporcumun acısını hala yüreğimde yaşamaktayım. Sporun iyileştirici gücü ile faaliyetlerimize devam ettiğimiz Kick Boks alanında depremden hemen sonra Mayıs ayında İstanbul'da düzenlenen 8.Türkiye Açık Uluslararası Dünya Kick Boks Şampiyonasında Milli Kick Boks Hakemlik görevini yerine getirdim. Aynı zamanda şehit düşen arkadaşları için salonlarının da yıkılmış olmasına rağmen hazırlıksız gitmek isteyen 11 sporcum ile toplamda 3 Türkiye Açık Dünya Kupası 2.si ,5 Türkiye Açık Dünya Kupası 3.lüğü elde ederek şampiyonaya damga vurmanın gururunu yaşadım. 2023 Temmuz ayında Mardin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 1 sporcumuz 3.lük derecesi elde etti. Aynı şampiyonada Milli Hakem olarak görev aldım. 2024 yılının Ocak ayında Türkiye Kick Boks Federasyonunun Antalya'da düzenlediği Türkiye Kick Boks Şampiyonasında 2 sporcum 3.lük dereceleri elde ederek farklarını ortaya koymayı başarırken ben yine bu şampiyonada Milli Hakem olarak görev aldım. 2024 Şubat ayında Mersinde düzenlenen Gençler Türkiye Okullar Kick Boks Şampiyonasında Milli Hakem olarak görev aldım.Kick Boks Alanında önemli Bir Isim; 'Ali Nail Akman'

Her zaman destekleri ile yanımda yer alan Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'ya, Genel Sekreter'i Harun Demir'e ve Merkez Hakem Kurulu Başkanları Sami Türk ve İzzet Altun ile Merkez Hakem Kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

15-19 Mayıs 2024 İstanbul’da düzenlenecek olan 9.Türkiye Açık Uluslararası Dünya Kick Boks Şampiyonası ve 1. Uluslarası Akdeniz Kick Boks Şampiyonasına sporcularım katılmayı hedefliyorum. Bu anlamda desteğe ihtiyacımız olduğunun altını çizerek iş insanlarımızdan bizlere destek vermeleri konusunda yardımlarını bekliyoruz.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol