Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kadıköy Mersin'e Taşındı 0-2

Yayınlanma Tarihi : 03.03.2024 12:20 Bu haber 68 defa okundu

Fenerbahçeli taraftarların tribünleri doldurduğu maçta, Hatay spor, kötü futbolunu güçlü rakibi karsında da sürdürdü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kadıköy Mersin'e Taşındı 0-2

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Atakaş Hatayspor, ilk yarıda teslim olduğu şampiyon adayı Fenerbahçe'ye 2-0 yenilerek, küme düşme hattına iyice yerleşti.Kadıköy Mersin'e Taşındı 0-2

Mersin Şehir Stadı'nı neredeyse tamamını Fenerbahçelilerin doldurduğu karşılaşmada, konuk Fenerbahçe Kadıköy'deki evinde gibi oynadı.

Tribünleri hınca hınç dolduran Fenerbehçeliler, takımlarına büyük destek verdi, Hatayspor'un ayağına top geldiğinde ıslıkladı.

VOLKAN DEMİREL'DEN YİNE FARKLI BİR KADRO

Bu sezon bir türlü ideal kadrosunu oluşturamayan Volkan Demirel'in Hatayspor, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe karşısında da sahaya farklı bir kadroyla çıktı.

Kilama kart cezalısı olduğu için yerine Recep Burak Yılmaz oynarken, Cemali Sertel, Ömer Faruk Beyaz yedek kulübesine çekildi, Dele Bashiru, Ghoulama ve Kerim ilk 11'de sahaya çıktı

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmada konuk Fenerbahçe, 24. dakikada Osayi-Samuel'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Cengiz Ünder'le 40. dakikada bir gol daha bulan sarı-lacivertli ekip, soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

İkinci yarıda ise iki takım da girdikleri pozisyonlardan skor üretemedi. Sahadan 2-0 galip ayrılan Fenerbahçe, puanını 73'e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Kümede kalma mücadelesi veren Atakaş Hatayspor ise 29 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe, Pendikspor'u ağırlayacak. Hatayspor ise Kayserispor'a konuk olacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol