Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İzin Verirseniz, Asfaltlamaya Hazırız

Yayınlanma Tarihi : 29.11.2022 08:48 Bu haber 188 defa okundu

İskenderun - Arsuz sınırında İSTE’nin hemen arkasında bulunan yurtların önünden geçen yolların asfaltsız ve çamur içinde olması, hem üniversiteli öğrencilerin hem de çevre esnafının tepkisine yol açmıştı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yerel gazetelerde yer alan haberin üzerine “Bizim sorumluluğumuzda olmasa bile, ben bu yolu yapmaya talibim. Bizim sorumluluk alanımızda olsa ben bu duruma izin vermezdim” demişti.

Paylaş Paylaş Paylaş
İzin Verirseniz, Asfaltlamaya Hazırız

İskenderun’da bir açılışta AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İGC Başkanı Diyap Atar’ın talebi üzerine Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ile sohbetinde “Yurtların yol sorunu malum çok kötü.. Buranın sorumluluğu Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesi’ne ait. İzin verirseniz, İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı burada, kendisine söyleyelim, bu yolları asfaltlasın, tertemiz olsun. Hem öğrencilerimize hem de çevre esnafımızı bu eziyetten kurtaralım” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ise, “Benden yana bir sorun yok. İskenderun Belediyesi’nin bu yolları asfaltlaması bizleri de mutlu eder” diyerek, jest için teşekkür etti.

Sohbete dahil olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, “Bizler sorumluluk alanı içerisinde çukursuz bir yol bırakmadık. Her yolu asfaltladığımız gibi, yeni yolların da asfaltını yapıyoruz. Arsuz’da yurtlar bölgesi gibi sorun teşkil eden yerler varsa, buna büyükşehirin eksik bıraktığı yollar da dahil, asfaltlamaya hazırız” diyerek, her konuda yardımcı olabileceklerini yineledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol