Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İyi ki Yeşilay var!

Yayınlanma Tarihi : 01.03.2016 00:00 Bu haber 836 defa okundu

Bu yıl ‘İyi ki Yeşilay Var’  sloganıyla kutlanan ‘Yeşilay Haftası’ etkinlikleri dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla başladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
İyi ki Yeşilay var!

Antakya Öğretmen Evinde kahvaltılı toplantı da konuşan Yeşilay Hatay Şube Başkanı Hidayet Şişkin ve Başkan yardımcısı Yüksel Aydın,  Hatay’da kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığı artırmak amacıyla çeşitli etkinliklere imza atacaklarını söylediler.

Başkan Hidayet Şişkin orada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu yıl ‘İyi ki Yeşilay Var’ konseptiyle kutlayacağımız haftada bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi hedefliyoruz. İlimiz de ki Yeşilay gönüllülerimiz ile Yeşilay Haftası münasebetiyle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek, bağımlılıkla mücadele için çağrıda bulunuyoruz. Yeşilay toplumu seviyor, insanları seviyor ve bu sevgi yolculuğunda her insanımızın yapacağı bir destek mutlaka vardır diye düşünüyoruz” dedi.

Başta sigara olmak üzere, alkol ve diğer uyuşturucularla mücadeleyi kendilerine hedef seçtiklerini ve bu yolda başta kendi istirahat zamanları dâhil olmak üzere bağımlılıkla mücadeleyi gece gündüz demeden yürüttüklerini belirten Hidayet Şişkin, mücadele ağlarına teknolojik bağımlılık ve obezite gibi sağlık sorunlarını da kattıklarını hatırlattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol