Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İskenderunspor Dernekleşiyor

Yayınlanma Tarihi : 22.12.2023 20:14 Bu haber 108 defa okundu

Kısa sürede marka haline gelen turuncu-mavili kulüpte gördüğü muameleden dolayı yorulduğunu ifade eden Başkan Hakan Bolat aile olarak bütün hisseleri dernekleştirme kararı aldık ve Ben İskenderun sporu İskenderun halkına bedava hediye ediyorum” dedi.   

Paylaş Paylaş Paylaş
İskenderunspor Dernekleşiyor

Sıfırdan aldığı takımı yıllar sonra turuncu-mavili ruhu ve heyecanı yeniden kentte yaşatan kısa sürede üçüncü ligden ikinci ligde zirveyi kovalayan marka kulüp haline getiren İsenderunspor kulüp Başkanı Hakan Bolat, Haber ekibimize veda gibi bir açıklama yaptı.

BEN YORULDUM ARTIK!

İskenderun.org mikrofonlarına konuşan Kulüp Başkanı Hakan Bolat İskenderun sporu maddi manevi imkan sunarak kulübü en iyi yere getirdiğini belirterek “İkinci ligde olmamıza rağmen bir marka oldu. Futbolcular bu takıma gelmek istiyor, statsız olmamıza rağmen, halen bu marka değerlendi ve yükseldi ve ben ekonomik şartlardan, kimsenin bize yardım etmemesi, her insanın bir bahane oluşturması, orası A.Ş takım, vermeyiz olmayız gibi bahanelerden dolayı yoruldum artık” diye konuştu.

Aile olarak İskenderun sporun bütün hisselerini dernekleştirme kararı aldıklarını vurgulayan Hakan Bolat “Ben İskenderunsporu İskenderun halkına bedava hediye ediyor ve dernek statüsüne geçiyoruz şu an. A.Ş olacak ama bir buçuk sene önce kurduğumuz bir dernek var, o dernek olacak. Artık İskenderunspor başkanını ve yönetimini olağanüstü kongreyle belirleyecek, eski sistem gibi seçecek. Burada yapmak istediğimiz iki şey var. Birincisi takımın bana bağlı kalmasını istemiyorum, takım her zaman İskenderun’un malı olsun. İskenderun, belediyeler, bütün belediyeler Hatay Büyükşehir belediyesi sahip çıksın, kaymakamlık, valilik sahip çıksın. Artık bu A.Ş psikolojisinden şehirin ve İskenderunsporun çıkması lazım” şeklinde konuştu.

BİRAZ SİTEM…

İskenderun’a kimsenin neden yatırım yapmadığını geldikten sonra anladığına da vurgu yapan Başkan Bolat Şunları paylaştı: “Niye futbol kulüplerine yatırım yapmamış, niye kapanmış? Biz bunu anladık, biz de bunu halka yaymamız gerekiyor. Hiç kimsenin bahanesiyle uğraşacak halimiz yok. İskenderun sporu gerçekten İskenderun halkı, iş adamları istiyorsa bu dernek olayıyla kendilerini test yapacaklar. Tabi ki kongreye gittiğimizde bizim başkanlığımızı devam ettirmek istiyorlarsa, biz de devam ederiz, etmeyiz. İskenderun’da benim yapabileceğim bu kadar. Herkesin elini cebine atıp, bu şehrin takımı, geleceği gençlerinin sembolü olan, on binlerce taraftarı olan takım için elinden gelen her şeyi yapması lazım. Bugünün ekonomik şartlarında bu takımı götürmek çok zor”

Kaymakamı da ziyaret ederek durumu aktardığını İskenderunspor Kulübünün A.Ş’den dernek statüsüne geçeceğini sözlerine ekleyen Başkan Bolat kararı hoşgörüyle karşıladığını, kentin iş insanlarının da yer aldığı iyi bir yönetim oluşturulmasını önerdiğini ve On beş-yirmi gün sonra da derneği oluşturduktan sonra basın açıklamasıyla durumu kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydetti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol